Barcino Tours osvojio nagradu "Šampion Turizma Zapadnog Balkana"

Na 8. BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT  - BIST 2019 koji se održava u Vrnjačkoj Banji, Barcino Tours je osvojio prestižnu GRAND PRIX - BUSINESS SUMMIT 2019 za najbolju turističku agenciju Zapadnog Balkana

U konkureciji poznatih agencija, Barcino Tours je nagrađen za uloženi trud i rad, što je dokaz da korisnici prepoznaju kvalitet usluga te turističke agencije.

Direktor Vladimir Bogićević, kao uspešan poslovan čovek, svoju delatnost razvio je i sa partnerima iz inostranstva, a u Srbiji Barcino Tours ima osam poslovnica, u Beogradu, Novom Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Nišu i Leskovcu. Takođe, Barcino Tours već 16 godina posluje kao jedna od najprestižnijih agencija u regionu.

Foto: Promo

Najnovija nagrada, u nizu priznanja koje je Barcino Tours za svoj rad dobio, dokaz je uspešnog  poslovanja i pokazatelj da je upornošću, radom, zalaganjem, voljom, željom, i stečenim znanjem moguće postići uspeh regionalnih razmera na zadovoljstvo poslovnih partnera, klijenata, zaposlenih i korisnika usluga Barcino Tours-a. Dobra organizacija i saradnja u timu biće nastavljena i ubuduće vrednim radom i napredovanjem i van srpskog okvira, osvajanjem evropskog tržišta.

Barcino Tours je već proširio ponudu na avio aranžmane (čarter letove za Tursku i Krit), kao i mogućnost rezervacije avio karata za ceo svet i dodatne kapacitete u Grčkoj. Leto je uveliko počelo, pravo je vreme za planiranje i realizaciju godišnjih odmora, zato Barcino Tours preporučuje neke od destinacija na kojima će korisnici uživati u bogatoj ponudi te agencije, pa nije teško odabrati neku od njih: ostrva Lefkada, Kefalonija, Skiatos, Evia i Tasos, ili kontinentalni deo Parga, Sitonija, Olimpska regija...

Direktor agencije Bogićević navodi da su slava i popularnost trenutni i dodaje:

- Ugled je stvaran godinama, agencija se održava i unapređuje planskim razvojem, usavršavanjem i ulaganjem u stručne i kompetentne ljude koji čine taj uspešan tim, jer je uspeh nešto što ne dolazi preko noći i nije individualna stvar - kaže Bogićević.

(Telegraf.rs/ PR)