Cene doručka sa Hvara posvađale ljude: "Nisu normalni" (FOTO)

Bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru.

Vesna Kljajić na svom Fejsbuk profilu objavila je fotografiju cenovnika s Hvara koja je izazvala brojne reakcije, a kada vidite ploču, biti će vam jasno zašto.

- Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, poslednji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru - napisala je uz fotografiju.

Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati za omlet treba platiti 110 kuna. To je ujedno i najeftiniji obrok. Musli košta čak 120 kuna, a za isti iznos možete pojesti i tost. Za jaja Benedict u dotičnom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna. Na cenovniku je navedeno i da je u svaki doručak uključen sveži sok od narandže i kafa.

- I onda još traže da im se ukine ili smanji pdv - 'pohlepa za zaradom pojela ljudskost i čoveka', 'najlepša slika naše Dalmacije...Zato i je veća smena ministra nego dolazak turista', samo su neki od komentara na ovu objavu.

No bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru.

- Kad zatvori i propadne, vi ćete biti u pravu, do tada je taj vlasnik očigledno usšppešan i zna kojoj se publici obraća i to može da naplati', 'ja ne vidim problem ovde. Tko želi neka plati, slobodno tržište - neki su od komentara.

VIDEO: Ove plaže oduzimaju dah, bukvalno: Odnele su najviše života, a njihova lepota je nestvarna:

(Telegraf Biznis/Poslovni dnevnik)