Sećate li se pilota koji je promenio 3 posla zbog korone? Opet ima novu uniformu, sada ovako izgleda

"A donedavno sam se žalio na noćne letove"... priča ovaj pilot

Foto: LinkedIn/Patrick Pawelczak

Piloti su jedni od mnogih radnika koji su zbog korone ostajali bez posla. Sa ogromnim otpuštanjima avio-kompanija, onim koja su se realizovala, i onim koja tek slede, piloti su veoma zabrinuti.

Neki su zbog toga morali da pronađu drugo radno mesto. A Patrick Pawelczak je to najbolje prijkazao kroz jednu fotografiju koja upisuje kako se promenila njegova uniforma za samo nekoliko meseci.

- Od aviona do građevine - napisao je on, prisećajući se kako se do nedavno žalio na to da ima noćni let. Zapravo, on je u jednom momentu radio i kao dostavljač u Amazonu, tako da je promenio tri pozicije za kratko vreme, o čemu smo ranije pisali. 

Međutim, to nije bio kraj. Ovaj simpatični momak je opet promenio posao prošlog meseca. Njegova uniforma ponovo je brendirana logom nege druge kompanije.

- Još jedna uniforma i promena - od mrlja od boje do čiste košulje i posla od kuće - napisao je Patrik.

Kako je naveo, život je nepregledno putovanje, ali ono koje vodi boljoj verziji sebe. Kako kaže, bez obzira na okolnosti, još uvek ima dobrih ljudi koji su voljni da pomognu. Međutim, ističe, prvi korak je ipak naš.

Video: Gasi se Montenegro Airlines-a, njen pilot se na najemotivniji način oprostio - u obliku srca!

(Telegraf Biznis)