Prelepa Ana Ivanović lansirala svoju kozmetičku liniju: Vodimo vas u "mali raj" u Beogradu

"Ana Ivanović Natural Performance" se opisuje kao efikasna i holistička linija proizvoda za negu

Naša proslavljena teniserka, Ana Ivanović, nedavno je lansirala svoju liniju kozmetike za negu lica, pod sloganom Prirodno. Efikasno. Odgovorno.

Naziv brenda je "Ana Ivanović Natural Performance", a moći će da se kupi u Srbiji, u objektima poznate nemačke drogerije. Kolekcija je već dostupna i putem sajta.

Cene se kreću od 849 dinara, koliko je puder za čišćenje lica, do 1.599 dinara, koliko su serumi za hidrataciju ili blistavost.

Nakon svečanog predstavljanja Anine kozmetičke linije u Berlinu, došao je red i na Beograd.

Telegraf Biznis je na licu mesta tog događaja, sa kojem vam šaljemo najzanimljivije detalje.

Ana se pojavila ispred objekta negde oko 12h, gde su je pozdravili brojni predstavnici medija i influenseri. Uz podršku porodice, zahvalila je svima na dolasku usred prazničnih dana i istakla kako su sastojci za ovu liniju pažljivo birani, te da joj je posebno drago što svoj brend danas može da predstavi i u svojoj domovini.

Što se tiče same filozofije Aninog brenda, fokus je na prirodnim sastojcima kao što su čist sok aloje vere, za vlažnost kože, zatim na biljnim ćelijama. U svakom proizvodu se nalazi najmanje 92% sastojaka prirodnog i organskog porekla.

 

Istaknuto je i da nijedan proizvod ne sadrži PEG, silikone, parabene, mineralne ulja niti nano materijale, kao i da su proizvodi cruelty-free, odnosno ne sadrže sastojke životinjskog porekla.

Od 14 zemalja u kojima dm posluje, Anin brend se nalazi samo u tri: Austriji, Nemačkoj i Srbiji.

"Ana Ivanović Natural Performance" se, pre svega, opisuje kao efikasna i holistička linija proizvoda za negu, sa prirodnim sastojcima koji će milovati vašu kožu.

Video: Porodica vodi ozbiljan biznis: Ljudi prelaze hiljade kilometara zarad kupke od kuvanih rogova jelena

(Telegraf Biznis)