Nikad gora usluga u slovenačkom izletištu: "Idite u Mekdonalds, ovde niste dobro došli"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razočarana gošća kaže da su najpre čekali više od sat vremena na obroke, a onda se nastavio niz neljubaznih komentara osoblja...

Kamnik, Slovenija / Foto: Shutterstock

Ljubitelji slovenačkih brda i planina obično se časte nekim osvežavajućim napitkom i čajem po dolasku na odredište.

Ali, ponuda hrane i pića je obično prilično ograničena u planinarskim domovima, jer nije najjednostavnije organizovati transport pića i namirnica na tu nadmorsku visinu.

U jednoj od Fejsbuk grupa, gde se diskutuje o planinskom turizmu u Sloveniji, javila se razočarana žena koja kaže da je doživela katastrofalno iskustvo u planinarskom domu podno popularnog izletišta Kamniško-Savinjske Alpe.

- Na sedam porcija rakije, kupusa i kobasica, kao i na štrukle za desert, čekali smo sat i po, a pritom nije bilo prevelike gužve, bili smo potpuno sami u prostoriji. Za sve ovo vreme od osoblja nismo dobili nikakvo objašnjenje zašto priprema toliko traje - kaže ona i dodaje da ju je posebno uznemirilo to što je "neugledni mladić za šankom, prilikom naručivanja pola litra vina, pred njenim očima u krčag sipao 2 decilitra Haložana, a ostatak Janževca".

- Smireno mi je servirao vino, a na moje zaprepašćenje da se to ne radi, oštro mi je odbrusio: "Da, pa šta, vino je vino".

"Sledeći put idi u Mekdonalds"

Razočarana gošća je takođe napisala da štrukle nisu stigle ni posle dva sata, pa su odlučili da više ne čekaju na desert.

- To smo i rekli mladiću iza šanka, a njegov komentar je glasio: Naplatiću vam ih, inače će biti svađe.

Naposletku, dobili su desert za minut, ali i još jedan komentar: "Drugi put bolje da idete u Mekdonalds, jer više niste dobrodošli!".

Video: Nekada raj za profesionalce, sad skijalište za plići dzep, čaj 100 rsd

(Telegraf Biznis)