Pica preko 2.000 dinara, kilogram škampa 4.000 dinara: Restoran "na udaru" zbog astronomskih cena
Za one koji preferiraju komad ribe ili mesa, cene su još veće
Lepo vreme pored dobrog raspoloženja donelo je još nešto, visoke cene. Upravo je ovo situacija u kojoj se našao jedan korisnik Reditta, te je uslikao meni jednog restorana, a u prvom planu bile su cene.
Naime, ovom restoranu picu margaritu možete dobiti za 13 evra, kaprićozu za 17 evra, a one sa nekim ekstra dodacima poput kozica ili pršuta čak 19 evra. Znači, oko 2.225 dinara bi vas koštala jedna pica?
- Hoće li ovako biti u Splitu u svakom restoranu? - pisalo je u opisu objave.
Za one koji preferiraju komad ribe ili mesa, cene su još veće - filet lososa, tune s prilogomje oko 24 evra, pržene kolutiće lignje s pomfritom će vas koštati 19 evra, pola kilograma škampa 37 evra...
Naravno, brojni komrntari su se samo ređali, a mnogi su se i zabrinuli, jer je leto tek pred nama, te je jasno da će sigurno doći do dodatnog povećanja cena.
Podsetimo, kako smo objavili, porcija pastrmke sa salatom i giros u gradu na Dunavu košta samo 1.200 dinara. Kako kažu "za te pare, ne jedeš ni kod kuće".
(Telegraf.Biznis)