MediGroup dobitnik prestižne "Top Workplace 2024" nagrade za posvećenost zaposlenima

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

MediGroup, najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, osvojio je prestižnu nagradu "Top Workplace 2024" koju dodeljuje platforma Luppa – priznanje koje ističe poslodavce koji su stvorili izuzetno radno okruženje i postigli visok nivo zadovoljstva zaposlenih

Foto: MediGroup PROMO / Luppa

Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema izjavila je da je nagrada rezultat posvećenosti i usmerenosti ka stvaranju pozitivne radne atmosfere, u kojoj se zaposleni osećaju cenjeno, motivisano i podržano na svom profesionalnom putu.

-Za MediGroup, kao najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, ova nagrada ima poseban značaj, naročito kada se osvrnemo na jaku konkurenciju i visoke kriterijume. Potvrđuje nam da se krećemo u dobrom pravcu, kao sistem koji brine o ljudima, o njihovim potrebama, stvarajući okruženje u kojem su zaposleni profesionalno zadovoljni, uz očuvanje ravnoteže sa privatnim životom. Ponosni smo što smo u među poslodavcima koji tome posvećuju pažnju i motivisani da nastavimo u dobrom pravcu - istakla je Marijana Vasilesku.

Nagrada "Top Workplace" platforme Luppa dodeljuje se od 2023. godine sa ciljem da istakne poslodavce koji su postavili najviše standarde u zadovoljstvu zaposlenih i ostvarili natprosečne rezultate. U kategorijama koje obuhvataju različite sektore i industrije, ove godine učestvovalo je 58 kompanija sa ukupno 32.460 zaposlenih.

(Telegraf.rs/PR)