Jutjuber izgradio najmanju kuću na svetu: Jedva ima dva kvadrata, a poseduje čak i klimu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgradnja ovog unikatnog doma koštala je oko 4.600 evra

Dok mnogi sanjaju o prostranijem domu, jedan mladić odlučio je da iskoristi svaki centimetar na potpuno drugačiji način. Levi Keli, 27-godišnji YouTuber, kreirao je minijaturni dom koji sadrži sve neophodne funkcije klasične kuće, ali u izuzetno malom prostoru.

Njegova kuća, smeštena na prikolici za auto i zauzima svega dva kvadrata. Uprkos skromnim dimenzijama, Keli je uspeo da u nju smesti klupu za sedenje koja se transformiše u krevet, potpuno funkcionalnu kuhinju sa sudoperom, pločom za kuvanje i frižiderom, kao i prenosni toalet.

Pored toga, kuća je opremljena klima-uređajem koji omogućava grejanje i hlađenje, dok je spoljašnji tuš dodatni bonus za kamperske avanture.

Izgradnja ovog unikatnog doma koštala je oko 4.600 evra, a korišćeni su prirodni materijali – spoljašnjost je izrađena od kedrovine, dok je unutrašnjost dekorisana različitim vrstama drveta. Zahvaljujući četiri prozora, prostor obiluje prirodnom svetlošću, što dodatno doprinosi osećaju otvorenosti.

Levi planira da ovu minijaturnu kuću koristi za porodične izlete sa suprugom i dvoje dece, dok njegova inovativnost služi kao inspiracija za sve one koji traže funkcionalna rešenja u malim prostorima.

(Telegraf Biznis)