Princeza sa Bel Era: Latino diva se udala, pa rešila da proda prelepo imanje, a teretana kao stan

Gurmanska kuhinja ima dva ostrva, ugrađeni deo za doručak i kamin povezan sa svečanom trpezarijom

Foto: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez je i dalje Dženi iz bloka (Jenny from the Block), kako sebe popularno naziva, samo ne iz onog na Bel Eru, koji je nekada nazivala domom.

Naime, People ovih dana piše da je latino lepotica oglasila za prodaju svoju kalifornijsku vilu, i to za vrtoglavih 42,5 miliona dolara;  samo šest meseci nakon što se udala za glumca Bena Afleka.

Takođe, i Aflek je svoju vilu Pacific Palisades stavio na prodaju u avgustu, tražeći 30 miliona dolara za nju. Njegova kuća je prodata u rekordnom roku - već u septembru.

Imanje od Lopezove je zaista fascinantno: ima devet kreveta i dvanaest kupatila sa toaletom, a prvobitno ga je dizajnirao arhitekta Semjuel Marks. Ipak, od tada je bilo "dorada", a kako se navodi na listi - dizajn je inspirisan Francuskom.

Kombinacija kamena i zelenila (šume) daje nekretnini posebnu draž, tako da se savršeno uklopi u svoje prirodno okruženje.

Na glavnom nivou kuće je velika dnevna soba gde su bar i kamin, a gurmanska kuhinja ima dva ostrva, ugrađeni deo za doručak i kamin povezan sa svečanom trpezarijom.

Među impresivnim karakteristikama kuće je privatno pozorište, a na zidovima sobe su posteri sa scenama iz nekih filmova ljubavnog para. Na gornjem spratu kompleksa su kancelarija/radna soba, soba za masažu i apartman za goste.

U primarnom apartmanu se nalaze biblioteka, svlačionice i kupatila koja vode ka uređenim terasama i mirnom potoku.

Veza između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora nastavlja se u velikoj porodičnoj sobi i prostoru za zabavu, koji uključuje još jedan bar i pristup terasi koja vodi do beskonačnog bazena.

Poznato je i da Dženifer Lopet mnogo ulaže u svoje psiho-fizičko zdravlje, te je tako imanje opremila i terenima, baštom sa organskim povrćem, paviljonom za zabavu sa potpuno opremljenom kuhinjom i intimnim jezerom sa peščanom plažom i tušem na otvorenom.

Ukratko: raj na zemlji. Kako se vama dopada?

Okružena sa svih strana egzotičnim biljkama i raznolikim drvećem, tu su i kuća za goste sa studijom i teretanom, odnosno još jedna zasebna vikendica za goste.

Video: Snimak usidrene superjahte Nord sankcionisanog ruskog oligarha u Hong Kongu

(Telegraf Biznis)