Zvezda filma "Maverik" baškari se na novom imanju: Petosobna vila ima sve, osim bazena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako napolju nema bazena, ima dosta prostora da se jedan napravi, ali ovaj nedostatak kompenzuje prostrana krovna terasa

Foto: Douglas Elliman / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda Maverika, Majls Teler, kupio je raskošnu vilu u Los Anđelesu, a u njoj može da se nađe sve, od bioskopa do krovne terase opremljene za zabavljanje gostiju.

Sagrađena 2015. godine i nedavno renovirana, imanje se nalazi ušuškano između dva luksuzna naselja. Ispred nje nalazi se prostrano dvorište sa prilazom za vozila koja se parkiraju u garaži sa dva garažna mesta.

Iza prelepe bele fasade krije se pet spavaćih soba i sedam kupatila, a stambeni deo se pruža na 550 metara kvadratnih otvorenog prostora, raspoređenog na tri sprata, između prelepih podova od punog drevata i visoke tavanice.

Na glavnom spratu nalazi se dnevna soba sa velikim kaminom i staklenim vratima koja izlaze na pokrivenu terasu koju krasi još jedan kamin.

Na istom spratu nalazi se elegantna trpezarija okružena zidovima prepunih flaša vina. Iz dnevne sobe ulazi se u kuhinju u čijem se centru nalazi veliko ostrvo i kuhinji uređaji poslednje generacije.

Po želji napravljene stepenice vode do sprata sa četiri spavaće sobe koje imaju terase sa pogledom na okean, velike ormare, kupatila sa kadom i tuš kabinom.

Na donjem spratu nalazi se bioskop, kao i kancelarije i teretana. Iako napolju nema bazena, ima dosta prostora da se jedan napravi, ali ovaj nedostatak kompenzuje krovna terasa sa koje se pruža neverovatan pogled na planine koja je okružuju.

(Telegraf Biznis)