Za 50 kvadrata na Voždovcu traže 900 evra mesečno: "Šta je to za Beograđane, sića za luksuz"

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Navode da se stan nalazi na "voždovačkom Dedinju"

Dvosoban stan od 50 kvadrata izdaje se na Voždovcu za 900 evra mesečno. Ako niste dobro razumeli, napisaćemo slovima "devet stotina evra".  Ukoliko vam i dalje nije jasno, napominjemo, u pitanju je "lux" sređen stan, a naposletku šta je to za Beograđane - neki bi rekli "sića za luksuz".

Iako stručnjaci tvrde da je u toku stabilizacija sa cenama nekretnina na tržištu, i dalje ima oglasa koji vas nateraju da se zapitate da li živite na Menhetnu. Doduše, kako se navodi u oglasu, ovde je reč o "voždovačkom Dedinju", pa stoga verovatno i ova nerealna cena.

"Izdaje se stan na voždovačkom Dedinju, u najlepšoj zgradi, novogradnja u ulici Jove Ilića", navodi se u oglasu. Podsetimo, Dedinje se zvanično završava sa ulicom Bulevara oslobođenja, dok je ulica Jove Ilića jedna iznad.

Dodaju da je u pitanju izuzetno svetao i prijatan stan. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe koja izlazi na terasu, spavaće sobe, ostave i kupatila koje ima podno grejanje.

"Sistem grejanja i hlađenja je split sistem sa fancoilom što rezultuje komforom a niskim računima", navode dalje u oglasu.

Takođe je moguće iznajmiti i garažno mesto, koje ima toplu vezu sa stanom. Stan se nalazi na trećem od pet spratova i ima etažno grejanje. Dobijate ga opremljenog. Navodi se da su mesečni troškovi 30 evra.

U galeriji fotografija možete videti kako izgleda stan, a da li biste ga iznajmili? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)