"Idealan za renoviranje", a cena paprena: Za 24 kvadrata traže 100.000 evra na Bulevaru

Vreme čitanja: oko 2 min.

Foto: Shutterstock

Sa izvesnom dozom sigurnosti se može reći da je sopstvena nekretnina, sopstveni dom san većine ljudi. Na putu ka ostvarivanju tog sna stoje mnoge prepreke od kojih je novac verovatno i najveća. Na jednoj internet stranici sa oglasima za prodaju stanova pronašli smo veoma mali stan po ceni u koju je teško poverovati.

Koliko postoji onih koji žele da kupe stan, još više postoji onih koji žele da svoj prodaju. Tržište je prepun svakakvih stanova -  malih, velikih, starih, novih, onih koji nose oznaku lux i onih koji izgledaju kao da im nema pomoći.

Zdrava logika nalaže da bi stanovi koji su manji po kvadrturi i zahtevaju dodatna ulaganja trebali da budu u ponudi za relativno skromniju cifru.

Ipak, stan koji smo pronašli na gore pomenutom sajtu se protivi ovoj logici.

Kako se navodi u oglasu, stan je veličine 24 metra kvadratna a sa terasnim delom iznosi 27,85 metra kvadratna. Ono što se u oglasu zove terasnim prostorom je zapravo podest na vrhu stepenica koje vode ka stanu.

Sam stan se satoji od jedne prostorije koja je podeljena na kuhinjski deo sa pločicama na podu i delom za boravak. Ovaj deo stana ima samo jedan mali prozor koji gleda na stepenice dok je drugi prozor smešten u kuhinjski deo i gleda na podest.

Kupatilo je ugurano u ćošak pored kuhinje i nekim čudom u njega staje i mašina za veš.

Ovaj mali stan je, kako se i navodi u u oglasu, idealan za renoviranje i gledajući fotografije, lako je složiti se sa tim.

Stan se nalazi u blizini Bulevara kralja Aleksandra u dvorišnoj zgradici sa mnoštvom drugih kuća koje su gusto nabijene jedna do druge.

Prostor zagreva jedna TA peć a verovatno bi i rerna mogla da reši problem u zimskim danima.

Od svega viđenog na fotografijama, najinteresantija je cena ovog stana idealnog za renoviranje - prodaje se za 99,500 evra.

Ceo oglas moete pogledati OVDE.

Ko voli, nek izvoli.

(Telegraf Biznis)