Vojvođanska idila po ceni garaže u Beogradu: Mnogima zastane dah kada vide ovu kuću u srcu Banata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća se nalazi na nešto više od sat vremena od Beograda

Foto: Shutterstock

Na nešto više od sat vremena od Beograda i oko 40 minuta od Zrenjanina nalazi se selo Jarkovac. Po popisu iz 2011. godine u njemu živi 1.505 stanovnika a selo se oslanja i na kanal Dunav-Tisa-Dunav te je ova lokacija idealna za sve one koji slobodno vreme vole da provode pored vode.

Dve ulice od crkve Vaznesenja Gospodnjeg nalazi se kuća od 200 metara kvadratnih koja se prodaje za 95 evra po kvadratu, odnosno 19.000 evra. 

Lepa, starinska prizemna kuća "na lakat" naizgled je dobro očuvana i 5 prozora gleda na ulicu.

Veliko dvorište spojeno je sa ekonomskim delom koji ima veliki potencijal za sve one koji bi želeli da imaju svoje gazdinstvo. Ambar i ostali pomoćni objekti su tu i čekaju da se u njih dodatno uloži te im se produži vek.

Kako stoji u oglasu, kuća ima četiri sobe i jedno kupatilo; greje se uz pomoć TA peći i kamina i nije priključena na kanalizaciju već ima septičku jamu.

Kuća je uknjižena a plac ima 14 ari.

Svi oni koji traže mir i želeli bi da se sklone od gradskog meteža mogu ga pronaći ovde, u banatskoj ravnici. Uz nešto dodatnog ulaganja, novi vlasnik može imati moderan, samoodrživi raj, uz baštu i životinje, nedaleko od vode gde može provoditi svo slodobno vreme pecajući.

Ceo oglas možete pogledati OVDE.

(Telegraf Biznis)