Beograđanku pokušao da prevari majstor, umesto 80 evra joj tražio ovu sumu: Iznerviraćete se kad čujete razlog

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka je mislila da se isprva nisu razumeli

Foto: Shutterstock, Marko Kostic

Jedna Beograđanka javila se redakciji Telegrafa nakon neprijatnog razgovora sa majstorom koji postavlja laminat. Kako nam priča, umesto 4, majstor joj je tražio 12 evra po kvadratu uz bizaran razlog.

Naime, kako nam dalje opisuje ova Beograđanka, više nego zadovoljna izašla je iz salona i pozvala kontakt koji su joj prodavci preporučili. Dobila je informaciju da bi je za dve sobe, odnosno oko 20 kvadrata, postavljanje laminata koštalo 240 evra.

- Mislila sam da me je pogrešno razumeo, odnosno da misli da treba da mi postavi parket. Pozvala sam ga opet sutradan i rekla mu da treba da mi postavi laminat. Opet mi je dao istu cenu. Onda sam mu rekla da su mi u salonu rekli da će biti 4 evra i tada je klupko počeo da se odmotava - započinje priču o svom iskustvu devojka.

Dodaje za Telegraf da je u tom trenutku majstor počeo da spominje gorivo, topli obrok, da ne zna ni gde treba da ide...

- Spomenula sam mu da smo u istom gradu, da je opet ponavljam, to dvadeset kvadrata na šta sam dobila komentar da je njih dvojica i da neće da izlaze ispod 60 evra za svakog - priča devojka koja im se samo zahvalila, a zatim pozvala salon.

- Rekla sam im kako stvari stoje, izvinili su mi se jer ni oni nisu bili upućeni da se tako ophode i verujem da sam i njima otvorila oči. Greota je da im kvare ugled jer je zaista sa njihove strane bilo sve korektno.

Na kraju, priča nam, odlučila se da postavi sama laminat.

- Sigurno je trajalo dva - tri sata više, ali neka se bogate na nekom drugom. Da sam im rekla da mi postave 40 kvadrata verovatno bi bilo 4 evra, ovako su želeli da mi naplate kao da postavljaju parket, odrade posao za sat do dva i nastave negde drugde posao za regularnu dnevnicu - zaključuje devojka za Telegraf.

(Telegraf Biznis)