• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osvežite letnje dane u gradu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada dođu vreli letnji dani i tropske noći, čini se da će potrajati zauvek i da spas možemo naći samo u klimatizovanom prostoru

  • 0
Beograd na vodi Foto: Promo/ Edvard Nalbantjan

Ipak, leto je kratkog daha, pa treba iskoristiti sve njegove čari. Dajemo vam nekoliko predloga za letnje osveženje i opuštanje u gradu:

Hladne kafe i osvežavajući kokteli

Boravak pored reke je uvek dobra ideja, a još bolje je kada, nakon duge šetnje ili vožnje bicikla, sednemo da se odmorimo u prijatnom ambijentu. Beograd na vodi nudi pregršt mogućnosti za uživanje kraj Save, gde u bogatoj ponudi kafića i restorana možete pronaći baš ono što bi vam u tom trenutku najviše godilo.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Edvard Nalbantjan

Ako je vaš izbor opuštanje uz najkvalitetniju kafu, Coffeedream nudi ne samo brojne ukuse i kombinacije kafe, već i osvežavajuće napitke i koktele koji su tu da upotpune svako letnje veče. Ukoliko biste na kraći put oko sveta, tu je Kafeterija, na čijem su meniju vrhunske mešavine kafe iz Etiopije, Nikaragve, Brazila, Kube… Putovanje nastavite u La Casa de Cafe, kafiću u kojem možete naći sve od bogatog izbora kafe prvoklasnog kvaliteta, do ponude sjajnih vina i destilata.

DVOSOBNI STANOVI NA NAJBOLJOJ LOKACIJI VEĆ OD 179.000 EUR+PDV. ISTRAŽITE PONUDU

Jedinstveni gastro-užitak

Rashladite se uz posebne, ručno pravljene sladolede koje nude poslastičarnice Crna ovca i LUFF u Galeriji, a ako biste se radije opredelili za vrhunska vina, posetite Decanter Shop & Bar, vinoteku u kojoj možete kupiti najbolja svetska vina iz asortimana koji sadrži preko 600 etiketa. Pored toga, u besprekorno uređenom prostoru ove vinoteke imate priliku da degustirate vina u kombinaciji sa bogatim zalogajima španskih pršuta, italijanskih sireva, francuske foie gras…

Beograd na vodi Foto: Promo/ Richard Clatworthy

Kako se leti uglavnom odlučujemo za laganije obroke i sveže salate, spoj italijanske kuhinje i lokalnih proizvoda u nedavno otvorenom restoranu Jamie’s Italian pravi je izbor. Na meniju ovog restorana, koji je deo brenda Jamie Oliver Restaurant, naći ćete sve od laganih predjela do salata, nezaobilazne pice i paste, najukusnije dezerte, a sve to uz neodoljivi italijanski šmek.

ŽIVOT U BLIZINI MUZEJA NIKOLE TESLE, PIJACE I LINIJSKOG PARKA. REGISTRUJTE SE I SAZNAJTE VIŠE

U Fabrici ukusa isprobajte zdrave obroke koji donose spoj tradicionalnog i modernog –domaća jela po receptu naših mama i baka, prirodne voćne obroke, zdrave štanglice i sveže ceđene sokove.

Magični zalasci sunca

Zabeležite neponovljive uspomene ovog leta. Naš grad je nedavno postao bogatiji za još jednu atrakciju –selfie most koji je postao nezaobilazan deo šetnje uz Savu. Jedinstven je po tome što nema oslonca u reci, pa pruža osećaj lebdenja iznad vode.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Edvard Nalbantjan

Kad tome dodamo leto kao idealno godišnje doba koje nam vedrim nebom i očaravajućim zalascima sunca pravi idealnu scenografiju, svi uslovi za besprekorne fotografije i nezaboravne uspomene su tu.

Bioskop pod zvezdama

Beograd na vodi Foto: Promo/ Benny Gashi

Ponovo radi Open Air Cinema! Do 24. avgusta, svakog petka i subote od 20:30 uživajte u sjajnim ostvarenjima sedme umetnosti, i to pod vedrim nebom, ispred ulaza 4 Galerije. Za potpuno prepuštanje filmskoj magiji, instalirajte aplikaciju Listen Everywhere kako bi zvuk bio što bolji, a za sve ostalo tu su sjajna domaća i inostrana ostvarenja, udobne stolice, ugodno okruženje i romantična atmosfera pod zvezdanim letnjim nebom.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>