• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Četiri elementa koja menjaju vaš život na bolje!

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nova prolećna kolekcija stanova u Beogradu na vodi već od 3.033 evra po kvadratu plus PDV

  • 0
beograd na vodi Foto: BW/Aca Matić

Pred vama je priča o savršenom životu koji jednom rečju - odjekuje (Echo)! U pitanju je porodični prostor obasjan svetlošću (Lumia), beskrajnom lepotom življenja (Eterna), i najboljim životnim senzacijama (Sensa). Svi ovi elementi pojedinačno čine savršenu celinu za stanovanje, smeštenu na najatraktivnijoj lokaciji u gradu - Beogradu na vodi

Kom elementu vi pripadate? Ostanite sa nama do kraja i saznajte.

Svetlost počinje na "L"

lumia Foto: BW

Ova lepotica, čija geometrija simbolično podseća na latinično slovo L, nalazi se u nizu zgrada nadomak Savskog parka i u blizini Galerije, najvećeg tržnog centra u regionu.

BW Lumia, kako joj i samo ime kaže, svetlost je koja je neophodna svakome u lagodnom životu

Ova stambena zgrada srednje visine, mesto je na kome se briše granica između posla i zadovoljstva, sve je prilagođeno lagodnom i dobro organizovanom životu, a u prilog tome govori i:

- Prodavnice, kafići u prizemlju;

- Dva nivoa podzemne garaže;

- Ulazni lobi sa recepcijom i obezbeđenjem;

- Direktan izlaz na unutrašnje dvorište sa igralištem i prostorom za opuštanje;

Saznajte više o mogućnostim koje nudi BW Lumia.

Beskrajna lepota življenja počinje na "E"

beograd na vodi Foto: BW

Kada bi vas pitali na šta vas asociraju porodica i porodični dom, verovatno bi vam prva misao bila: ,,beskonačna ljubav".

Upravo, to vam pruža osmospratnica BW Eterna, jedna od zgrada u okviru Elements kompleksa, smeštena uz novu saobraćajnicu paralelnu sa Savskom ulicom.

Neposredna blizina Savskog parka idealan je ambijent za ujedno miran, ali i i dinamičan život u prestonici

Kao i Lumia, Eterna vam pruža pregršt mogućnosti:

- Obezbeđenje 24/7;

- Podzemnu garažu;

- Igralište za decu;

- Markete  i obdanište u blizini;

Pronađite idealni stan za sebe i svoju porodicu

Najlepša osećanja počinju na "S"

beograd na vodi Foto: BW

Smeštena u blizini Galerije i budućeg kreativnog centra ,,Ložionica", BW Sensa omogućava baš ono što joj samo ime kaže - svakodnevno proživljavanje najlepših senzacija.

Započinjanje zajedničkog života sa voljenom osobom, uživanje u prvim koracima vaših mališana, vreme provedeno sa prijateljima ili, jednostavno, uživanje u umirujućem pogledu na zelenilo posle dinamičnog dana – u BW Sensa sve dobija novu dimenziju.

Na nekoliko minuta šetnje od Save, u udobnom zagrljaju Savskog parka, ova zgrada pruža nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima. Uz to, poseduje unutrašnje dvorište i sve što vam je potrebno za svaki dan u neposrednoj blizini.

Istražite novu, prolećnu kolekciju stanova već od 3.033 evra/m2 plus PDV

Odjek savršenog života počinje na "E"

Beograd na vodi Foto: BW

Poslednji, ali nikako najmanje bitan element ispunjenog života jeste njegova potvrda, odjek savršenstva, koji počinje u zgradi BW Echo.

Ona svojom pozicijom savršeno spaja urbani životni stil sa prirodnim okruženjem. Na samo par koraka nalazi se Savski park sa bujnim zelenilom.

Prirodno okruženje naglašeno je poluprivatnim zonama između zgrada u okviru parcele, na čijim održavanim travnjacima je posađeno drveće, a blizina umetničkog centra “Ložionica” prijaće svim kreativcima.

Izaberite stan koji savršeno odgovara vašem životnom stilu

Šta je zajedničko ovim elementima?

Beograd na vodi Foto: BW

Odgovor je vrlo jednostavan: Lokacija, krojena po vašoj meri! Kada stavite na papir sve što želite od vašeg porodičnog doma, verovatno će se na spisku naći:

- Zeleno okruženje;

- Blizina prodavnica, kafića, restorana;

- Povezanost sa drugim delovima grada;

- Reka, parkovi, mogućnost rekreacije;

- Blizina škola i obdaništa.

A onda, neretko, nedostaje jedan delić slike. Taj komad slagalice zove se "lokacija". Nešto što rešavate jednim potezom - odabirom Beograda na vodi i jednom od zgrada BW Elements kompleksa!

Dobra povezanost je jedan od najbitnijih preduslova za komforan i rasterećen život u prestonici. Iz bilo koje od ovih zgrada nikada nije bilo lakše da stignete na destinaciju ka kojoj se zaputite, bilo to automobilom ili nekom od linija gradskog prevoza.

beograd na vodi Foto: BW

Metro, dugo sanjani san Beograđana, uskoro postaje stvarnost, a kompleks zgrada se nalazi u blizini čak dve stanice – u Savskoj i iza zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice na Savskom trgu. Veliku uštedu vremena predstavlja i činjenica da je baš iza Savskog trga smeštena i dvojezična državna osnovna škola, dok je Galerija, najbolje mesto za šoping i zabavu, na dohvat ruke.

Nova prolećna kolekcija stanova prodaje se već od 3.033 evra po kvadratu plus PDV, a trosobni stan od 89 kvadrata može biti vaš već od 269.898 evra plus PDV. Posetite pokazni stan i saznajte sami kom elementu pripadate.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>