• 0

Najskuplji razvod na svetu koštao je 38 milijardi dolara: Ko se nalazi na prvom mestu?

Još uvek se čeka raspodela imovine Bila i Melinde Gejts, koji će se zasigurno naći na ovoj kratkoj listi

  • 0

Video: Pet najskupljih razvoda ikada

Dok ceo svet čeka "razrešenje situacije" vezane za razvod Gejstovih, odnosno koliko novca će pripasti kome, otkrivamo vam koje bivše supruge poznatih su dobro "unovčile" zvanično rastajanje od partnera.

Na prvom mestu su i dalje Džef Bezos, osnivač i vlasnik Amazona, i njegova bivša supruga Mekenzi Skot. Taj razvod, koji je usledio 2019, koštao ih je neverovatnih 38 milijardi dolara. 

Odmah iza njih su američki milijarder rođen u Francuskoj, Alek Vajldenštajn, koji je bio u braku sa Džoslin Vajldenštajn. Razvod je usledio 1999, a njegova sada bivša supruga na račun toga je dobila 3,8 milijardi dolara.

Treće mesto zauzimaju Rupert Murdok i Ana Man, čiji je zvanični rastanak "težak" 1,7 milijardi dolara.  Američki medijski magnat razveo se od škotske novinarke davne 1999, i tada je započeta "era skupocenih razvoda".

Čuveni golfer Tajger Vuds razveo se od Elin Nordegren 2010. godine, nakon preljubničkih afera. Razvod je koštao 710 miliona dolara. Inače, par se upoznao kada se Elin preselila u SAD iz Švedske.

Na petom mestu ove liste su Majkl Džordan i Huanita Vanoj, čiji je zvanični rastanak koštao 168 miliona dolara. Par se razveo nakon 17 godina bračnog života, sporazumno.

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>