• 0

Bila je zaglavljena deceniju i po na poslu koji ne voli: Dragana je presekla i otišla u neizvesno, ali svoje

Dragana iz vremena novinarstva i ova druga sada, nasmejana i sveža, su možemo reći, dve različite osobe

  • 0

U novoj epizodi podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome kako se odvažiti i napustiti posao koji ne voliš da radiš. Kako hrabro zakoračati dalje...

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Dragana Tomić. Dragana je preduzetnica, bavi se pisanjem odnosno kopirajtingom i marketingom. Iza sebe ima 15 godina iskustva rada u medijima. Počela je kao lektor i došla do urednika rubrike, gde je i završila svoju novinarsku karijeru.

Dragana iz vremena novinarstva i ova druga sada, nasmejana i sveža, su možemo reći, dve različite osobe. Kroz svoje iskustvo priča nam kako izgleda prelaz između posla koji dobro radiš ali u kojem ne uživaš u potpunosti i znaš da nije za tebe u ovaj drugi, koji je više tvoj ali potpuno neizvestan i drugačiji.

Potrebna je velika hrabrost da posle 15 godina sigurnog i dobrog posla, na dobroj poziciji neko da otkaz i započne nešto svoje. Dragana nam otkriva kako se ona odlučila na to.

Dodatno, priča nam o tome šta se radi na NLP-u što natera čoveka na drastične promene, ali i šta je NLP zapravo. Kaže i da je morala da promeni određena uverenja da b bila danas tu gde jeste.

Objašnjava put do prvog klijenta, koliko je preduzetništvo stresno, ali i šta radi kada joj je teško.

Daje 3 najveće lekcije koje je naučila u poslednjih godinu, a tiču se promene posla i promene životnog stila.

Budite nam dobro!

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS: https://rss.com/podcasts/telegrafbiznis/

Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5yc3MuY29tL3RlbGVncmFmYml6bmlzL2ZlZWQueG1s/episode/ZDlmN2JlNzctN2Q5NC00MmM3LTkxNDYtNmEyYzM5ZGY0MDBl?hl=en-RS&ved=2ahUKEwi-g4vq6NT1AhU4lP0HHWeiAqsQieUEegQIDRAF&ep=6

Spotify Podcast:

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>