• 1

Da li je u Srbiji moguće raditi posao iz snova, i kako konj može da nas nauči šta je pravi šef

Naš sagovornik savetuje kako da dođete do novca za prvi posao, kako da radite dobro plaćen posao, ali i da sebe gledate kao radnika koji je deo tima, i "ja d.o.o" .

  • 1

U novoj epizodi podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome da li je moguće u Srbiji raditi posao iz snova, i kojim koracima ići da bismo se ostvarili na poslu. Pričamo o tome kako da ostanemo istrajni, a da ne narušimo zdravlje. Naučićemo i kako konji mogu da nam pomognu u tome. 

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Miloš Stojiljković, direktor, preduzetnik, humanitarac, motivator, edukator i trener. Direktor je i JAZAS asocijacije.

Miloš je dosta radio sa ljudima koji tek biraju svoj posao, i daje savete kako da se mladi ne obeshrabre ako njihov prvi posao ne bude posao snova. U tom procesu je važno i kako se predstaviti, i čućemo kako da se obratimo budućem poslodavcu.

Kako biti radnik u kompaniji koja je pokrenula posao i uzela prostor bez prozora, a kako kada ta domaća kompanija postane globalno poznata.

Dosta je različita percepcija kada gledamo odnos radnik-poslodavac, Miloš nam objašnjava šta je do jednih, a šta do drugih da bi se napravio balans, i produktivna radna amtosfera.

Savetuje da kako da dođete do novca za prvi posao, kako da radite dobro plaćen posao, ali i da sebe gledate kao radnika koji je deo tima, i "ja d.o.o" . 

Govori o tome šta je transforamciono liderstvo i kako je stiglo u Srbiju. Konj zapravo postaje deo tima, a ljudi se uče da postanu iskreni lideri.

Konji  čuju otkucaj ljudskog srca, znaju kada je neko nesiguran ili suguran šta će da uradi, odnosno ko je lider.

Budite nam dobro!

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS: https://rss.com/podcasts/telegrafbiznis/

Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5yc3MuY29tL3RlbGVncmFmYml6bmlzL2ZlZWQueG1s/episode/ZDlmN2JlNzctN2Q5NC00MmM3LTkxNDYtNmEyYzM5ZGY0MDBl?hl=en-RS&ved=2ahUKEwi-g4vq6NT1AhU4lP0HHWeiAqsQieUEegQIDRAF&ep=6

Spotify Podcast:

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    26. februar 2022 | 09:49

    Sve je to lepo,ali ne vazi za Srbiju,ovde posao iz snova imaju samo kriminalci i politicari...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>