• 0

Milana Pavlović: Uspeh gledamo kroz novac i moć, a kad postanemo neprijatni prema kolegama, već je kasno

Milana nam kaže da je trenutak kada je postala neprijatna i zahtevna prema sardnicima, bio već kasni signal

  • 0

U novoj epizodi podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome koliko je važno na vreme da uočimo i prepoznamo alarme upozorenja da u načinu na koji radimo nešto nije kako treba.

Milana nam kaže da je trenutak kada je postala neprijatna i zahtevna prema sardnicima, bio već kasni signal. Ona nije išla tri godine na odmor, a posledice su bile dugoročne. Zbog toga su njeni saveti kako da to predupredite veoma važni.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Milana Pavlović.

Ona je projektni direktor u oblasti međunardnih razvojnih projekata. Vodi globalne projekte finansirane od strane Evropske Unije i drugih međunarodnih organizacija. Takođe, Milana je i sertifikovani ISCP kouč.

Milana iako nije zvanično influencer, ni po broju pratilaca na mrežama, često priča o različitim važnim temama u društvu - od rodne ravnopravnosti, posla i organizacije vreme pa sve do roditeljstva jer je i sama mama.

Razgovarale smo i o tome kako je ona prošla kroz burnout... odnosno, kako je to izgledalo, šta je bio uzrok i kako je tad izgledala i ponašala se.

Radila je i za Alpbach, i objašnjava nam šta je to tačno, odnono šta joj je sve doneo. Milana nam otkriva i kako je počela da se bavi ličnim razvojem.

Naša sagovornica nam iskreno govori i o tome šta se sve menja kada dođu deca, odnosno, kako se čuvaju deca, da li mi to sve prosto prirodno znamo ili ima tu šta da naučimo? :)

U tom smislu, odgovara na pitanje da li postoji work life balans. Završila je i sertifikovala se za koučing i objašnjava koliko ga danas primenjuje i kako.

Deli nekoliko koučing tehnika koje naši slušaoci i gledaoci mogu da primene da bi napravili bolji work-life balans...

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

YT

Spotifaj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>