• 0

Vlada je najneobičniji direktor u Srbiji: Otkriva nam kako izgleda Dnevnik jednog šefa

Naš današnji gost je Vladimir Miletić. On je ekonomista, poslovni mentor, pisac. Kreirao je Ekonomiju uspeha

  • 0

U novoj epizodi druge sezone podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome kako izgleda dan jednog direktora, i kako bi trebalo da razgovaraju šef i radnik.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Vladimir Miletić. On je ekonomista, poslovni mentor, pisac. Kreirao je Ekonomiju uspeha, program ovladavanja ekonomskim znanjima zaposlenih. Pomaže preduzetnicima, ali i njihovim zaposlenima.

Vladimir ima i stranicu Dnevnik jednog direktora i ne kažu za njega uzalud da je najneobičniji direktor.

Tema našeg podcasta i jeste kako se osećamo dok radimo posao, zbog toga je Vlada danas sa nama.

Njegova stranica je postalo mesto koje okuplja i radnike i poslodavce, i toliko je unikatnih priča, da je vrednost stranice nemerljiva.

Vlada nam otkriva kako izgleda jedan dan jednog direktora u Srbiji.

Razgovaramo o tome tome kako prepoznati i prevaziđi jaz između šefova i poslodavaca, odnosno, kada dolazi do problema u timu.

U Srbiji, nažalost često se ljudi plaše da iskažu šta im smeta. Ili, kako kaže odlomak iz knjige "Šta vaš šef želi od vas", misle "Šef mi je grozan", a on nam objašnjava da li je to zaista tako, da li zaista ništa ne mogu da urade kao zaposleni.

Pričali smo o tome da li u našem mentalitetu postoji sindrom "žrtve".

Pravimo razloku u tome šta rukovodilac danas jeste, odnosno, da li je to osoba koja upravlja kompanijom, ili je ujedno i mentor, uzor...

Otkriva nam koliko je važno za tržište, biznis, i uopšte poslovanje odnos između radnika i nadređenih.

Dešavaju se velike promene u svetu, radnici sve više stavljaju svoje zdravlje na prvo mesto, ali se menja i samo tržište rada, Vlada nam priča kako sve to utiče na radnike, a kako na direktore, odnosno, kako zadržati dobrog radnika.

Deli sa nama i anegdotu koja se tiče odnosa nadređenih i drugih na pozicijama u hijerarhiji na poslu.

Za kraj, daje nam savete za radnike, i poslodavce - kako da nuče kako da upravljaju najvažnijim odnosom na poslu, odnosno, kako da komunicira radnik i šef.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

YT

Spotifaj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>