• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena je bila uspešna bankarka u Italiji, ali je svoju šansu našla u Srbiji: Danas pravi pamučne haljine

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena nam priča o tome šta je teže, raditi u banci ili biti žena preduzetnica

  • 0

U novoj epizodi druge sezone podcasta Kako si na poslu razgovaramo o tome kako prepoznati prave trenutke u karijeri, odnosno prelomne za promenu iste. Govorimo o tome koliko je teško graditi sopstveni brend od nule, i koliko iskustvo u korporaciji može da pomogne stvaranju sopstvenog biznisa. 

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da vise pricamo o tome koliko je važno da budemo dobro dok dobro radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Jelena Miladinović. Po struci je ekonomista, a danas je modna kreatorka. Studirala je u Italiji, potom radila u Italiji, u banci, vratila se u Srbiju, zaposlila u korporaciju i onda se sve okrenulo - rešila je da šije haljine od pamuka.

Njene haljine su ekološke, odnosno od čistog pamuka. Danas, Pamuklik pravi haljine za devojčice i žene od sertifikovanog pamuka koji se uvozi iz Holandije.

Jelena nam priča o tome šta je teže, raditi u banci ili biti žena preduzetnica. Otkriva nam koji je prelomni trenutak kada se odlučuje da menja profesiju. Priča o tome kako je bilo raditi u velikim sistemima, odnosno, kako je uspevala da održi svoje mentalno i fizičko zdravlje na poslu tada, a kako danas.

Ona nam objašnjava i šta je ponela sa sobom iz tih različitih svetova - studija u Italiji, a onda u radu u korporativnom svetu, odosno, šta joj je bila najveća lekcija.

Pojašnjava i šta je radila dok je prolazila kroz burnout fazu. Govori nam o svojoj odluci zašto se vratila iz Italije i započela sopstveni posao.

Takođe, govori o tome koliko je danas teško biti žena preduzetnica, uz sve izazove koji podrazumevaju kreativnost, nabavku sirovina, prodaju, društvene mreže...

Daje nam i savete za balans i uspeh.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

YT

Spotifaj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>