Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Eto!
Davno, negde 2002. je jedna osoba u emisiji na temi hleba na TV rekao da ce se proizvoditi razne vrste hleba, sto je tada svucalo kao SF, jer pekarska industrija od jedne vrste hleba ne zivi. I sad eto. Samo nesto nisam primetila da neko nekoga po prodavnicama tera da kupuje ovaj ili onaj hleb. Zato, bez pretenzija da zivim 101 godinu, hvala sto mogu da biram, a svako neka bira ono sto voli ili ono sto moze da plati.
Teo
Šišanje parajlija koji bi za zdrav i dugovečan život pojeli i suvo ...no, ako neko kaže da je i ono zdravo za jesti.Treba to još skuplje da bude.
Radovan III
Fenooomenaaalnoooo