• 3

Većina ocenila: Crvenoj zvezdi dovoljna samo "šminka" postojećeg stadiona

Ubedljiva većina vas koji su glasali u našoj anketi, više od 65 odsto, reklo je da je Crvenoj zvezdi dovoljna rekonstrukcija postojećeg stadiona

  • 3

Naši sugrađani misle da Crvenoj zvezdi ipak ne treba novi stadion, već da je dovoljna samo njegova rekonstrukcija.

To pokazuju rezulati naše ankete na pitanje da li je Crvenoj zvezdi potreban novi stadion ili je dovoljna rekonstrukcija.

Rezultati ankete

Telegraf

O planovima za Marakanu, podsetimo, razgovarali smo sa direktorom stadiona Miodragom Ćorovićem, koji nam je govorio o tome kako će se "Rajko Mitić", kakav danas poznajemo, menjati iz korena. Stadion Crvene zvezde, naime, prema planovima, biće kompleks u kome će ubuduće biti objedinjeno sve što je potrebno da se "napravi jedan igrač". Od internata do medicinskog centra. Uprava kluba je krenula u realizaciju planova.

-  Imali smo prezentaciju rešenja za novi izgled stadiona "Rajko Mitić" i pitanje koje se nameće je stadion sa ili novi stadion bez ateltske staze. Verovatno će biti nekog miskovanja u tome. Ostao bi stadion na istom mestu. Još 1963. godine kada je napravljeno, svlačionice su bile ispod zapadne tribine. Postalo je tesno.

Moje viđenje posle ovoliko godina je priča koju sam izmislio, a to je da sam ja Berluskoni i da pitam zašto ne napravimo novi stadion. Dobio bih odgovor da nije ekonomski opravdano niti rentabilno. Imamo u proseku 30 utakmica za godinu dana. Dakle, objekat radi mesec dana, 11 ne radi. Uporedite to sa hotelom - rekao nam je on.

Ubedljiva većina onih koji su glasali u našoj anketi, više od 65 odsto, reklo je da je Crvenoj zvezdi dovoljna rekonstrukcija postojećeg stadiona, a nešto manje od 35 odsto vas je glasalo za novi stadion.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa

    11. jun 2019 | 10:19

    Stadioni sa atletskom stazom su prevaziđeni

  • Jeretik

    11. jun 2019 | 12:45

    Ako finansira sam klub neka prave šta hoće, ako ne, ni za šminku nisu.

  • Zvezdaš

    11. jun 2019 | 13:16

    Rekonstrukcija može ali obavezno uklanjanje atletske staze ! Ovo je prilika da se staza jednom za svagda ukloni i doprinese komforu gledalaca... jedan od poslednjih velikih stadiona u Evropi sa atletskom stazom, zastarelom i odavno prevaziđenom, još iz doba komunizma i perioda od pre 50,60 godina. Naći rešenje za A. K. napraviti im dobre uslove i stazu a fudbalski stadion da ostane za fudbal i navijače.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>