Neverica: Ko može Leskovčanima da zabrani roštilj na ćumur?

Profesor Ivan Stanković, predsednik Nacionalnog saveta za bezbednost hrane kaže da ne postoji preporuka EFSA da se takav način pripreme mesa izbaci iz upotrebe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zurio sam
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miloard

    Ovi nisu normalni, koja budala peče roštilj na uglj, ja još nisam upoznao takvu osobu. Pojedini ljudi uopšte ne prave razliku između uglja i ćumura.

  • Milorad

    Imam 65 godina, meni kum umro 61-ve u 50 godina života od raka želuca, 75-te umrla mi sestra od tetke po majci, od raka debelog creva u 35-oj godini života, i od tada sam pa do sada pročitao milion stvari koje dovode do oboljenja raka, Mogu vam reći da ne postoji glava na planeti koja može bar približno reći šta je uzrok nastanka raka. To su samo nagađanja, i niko ništa ne zna. Mogu i ja da nagađam, da kažem da je generalno kriva kompletna ishrana. Pre 70-ih počela modifikacija svega što čovek koristi u ishrani, kao na primer, bikče 60-ih godina 500-600kg, danas je svinja toliko teška, bik 2t, krompir jedan, paradajz teži 1kg, i da ne nabrajam dalje, i mene niko živi ne može ubediti da je to zdravo, i da ne nabrajam još milion razloga koja verovatno dovode do kancera najteže bolesti, pa do nje je šećerna bolest, a srce manje više, umrem kao čovek, bar se ne otežem i umirem o bolova.

  • Biljka

    A na drva? Moze li rostilj na drva?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke