• 4

Uspelo je: Prvi muzički festival u Srbiji gde se posle ispijanja piva čaša ne baca (FOTO)

Arsenal fest koji se održava u Kragujevcu, prvi je festival u Srbiji na kome se pivo i ostala pića konzumiraju isključivo iz trajnih plastičnih čaša koje se ne bacaju

  • 4

Pre početka Arsenal festa, prvi smo pisali o tome da će to biti i prvi festival u Srbiji bez jednokratnih plastičnih čaša.

Case arsenal

Foto: Telegraf.rs

Te iste čaše možete posle festivala da nosite kući kao uspomenu. Međutim, da bismo ih masovno proizvodili i od toga napravili bum, potrebno je samo da promenimo svest. 

Case arsenal

Foto: Telegraf.rs

Arsenal fest se završava, a mi vam donosimo fotografije da se uverite kako se ta svest polako menja.

Srbija inače, trenutno nema ni fabriku za proizvodnju trajnih čaša, a interesovanje za njima sve je veće, što može postati bum u industriji.

Prednost trajnih čaša je i u tome što ih ne možete razbiti, ali ističu se još po nečemu a to je specifičan dizajn - jednostavan je i moderan, a radio ga je,  Dečko car - braća burazeri.

Case arsenal

Foto: Telegraf.rs

Kako je uopšte realizovana ideja sa trajnim plastičnim čašama i to baš u Srbiji, za Telegraf Biznis govorio je Zoran Vulović, izvršni direktor Long Play koncertne agencije.

O tome čitajte u našem intervjuu.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    Bravo alkoholičari, uspeli ste@!!

  • Hm

    Nemci imaju drugu taktiku. Naplate ti pivo np.5€ , a od toga ti je čaša ustvari 2€, a ti posle kad popiješ, lepo vratiš tu čašu i dobiješ 2€ nazad...

  • Mr

    To postoji ima 10god ako ne i vise.Strasna ideja,možda novo za srbiju.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke