Finansijski magazin „EMEA Finance“ dodelio Raiffeisen banci priznanje „Najbolja banka u Srbiji“

Raiffeisen banka je treću godinu zaredom dobitnik priznanja u godišnjem izboru „Evropske bankarske nagrade“, koji organizuje renomirani britanski finansijski magazin „EMEA Finance“, i to nagrade za „Najbolju banku u Srbiji“

Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke

Foto: Promo

Pored ove nagrade, Raiffeisen bankarska grupacija koja posluje na 13 tržišta, osvojila je ukupno 24 nagrade u različitim kategorijama.

Priznanja za kvalitet koja osvajamo iz godine u godinu dokaz su da radimo dobar posao i da je to priznato i na međunarodnom nivou. Konstantno unapređujemo uslugu, a uveli smo i neka od najsavremenijih tenoloških dostignuća u bankarskom svetu. Ova nagrada za 2018. godinu, u kojoj beležimo jedan od najboljih poslovnih rezultata od početka poslovanja, potvrda su da su naši napori prepoznati - izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost  banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

„EMEA Finance“ je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

(Telegraf.rs/PR)

Tagovi: Nagrada, Raiffeisen Bank, Raiffeisen banka

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata