• 1
 ≫ 

Oglasio se Makedonac oko BIP-a: Žao nam je, nismo uspeli

 ≫ 

Iz kompanije poručuju i da to ne znači da će se povući, "jer Beogradu je potrebno kvalitetno pivo"

  • 1

Kompanija M6 EDEN SRB prekinula je ugovor o poslovnoj saradnji za Beogradskom industrijom piva (BIP) u stečaju, pa je od 1. jula počeo proces izmirivanja obaveza prema zaposlenima i svim poveriocima, navodi se današnjoj izjavi iz ove kompanije.

Navode da su verovali u mogućnost razvoja jedne od najvećih pivara u regionu i sa entuzijazmom krenulu i njenu obnovu pre dve godine, ali da nema mogućnosti za uspeh.

- Pokušali smo da napravimo nešto pozitivno za Beograd, za Srbiju, da damo duh i život jednoj kompaniji koja je 180 godina simbol Beograda. Nažalost, bez obzira na velika mesečna ulaganja, posvećenost i entuzijazam, nismo uspeli, jer sa ovim konceptom nema mogućnosti za uspeh - saopšteno je iz ove kompanije.

Iz kompanije poručuju i da to ne znači da će se povući, "jer Beogradu je potrebno kvalitetno pivo".

- Produžićemo u drugačijem smeru sa drugim konceptom. Moguć je početak ulaganja u budućnosti u nove projekte u Srbiji - navode u saopštenju.

Mediji su ranije danas javili da će Beogradska industrija piva najverovatnije biti zatvorena veoma brzo, kao i da su radnicima u proizvodnji podeljeni otkazi.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>