• 0

Finansije iz drugačijeg ugla: Mlađe generacije možda više neće imati potrebu da uđu u banku

Želeli biste da znate koliko mesečno trošite na hranu, kafiće ili prevoz, a teško uspevate da ispratite svakodnevne troškove?

  • 0
banka Foto: Unikredit

Detaljna analiza i bolji uvid u potrošnju mogu da vam pomognu da donosite bolje finansijske odluke i tako uštedite novac za ono što vam je stvarno važno. Upravo to vam pruža nova aplikacija UniCredit Banke za mobilno bankarstvo koja je danas predstavljena – mBanking expert.

Kako je objašnjeno, prilikom svake transakcije, bilo da je u pitanju uplata, rata za kredit, plaćanje klarticama ili podizanje novca sa bankomata, ova aplikacija kategoriše troškove.

Na taj način, korisnik ima precizan uvid u potrošnju, a za to mu nisu potrebni poseban program niti odlazak u banku. Svaka transakcija se može pretražiti po ključnoj reči.

- Sve je veća popularnost pametnih telefona u poslednjih nekoliko godina u potpunosti promenila potrebe ljudi, i da najmlađe generacije možda više nikada neće imati potrebu da uđu u banku - rekla je predsednica Izvršnog odbora Unikredit banke Feza Tan.

Kako je navela, svesni ove činjenice, Unikredit Grupa se udružila sa Menigom, vodećom evropskom FinTek kompanijom za razvoj softvera za digitalno bankarstvo.

- Izuzetno smo ponosni na to što je prvi projekat realizovan upravo u Srbiji. Čvrsto smo posvećeni razvoju inovativnih proizvoda i usluga koji pružaju opipljive prednosti našim klijentima - istakla je Tan.

Unapređena aplikacija omogućava korisnicima i klijentima banke da skeniranjem otiska prsta ili prepoznavanjem lica pristupe svim dokumentima, izvodima i obaveštenjima.

Istaknuto je da aplikacija "mBanking expert", pored finansijskog savetnika, omogućava i na primer, da se na godišnjem nivou uštedi čak 12 odlazaka u ekspozituru, najmanje četiri sata vremena kao i 5.000 dinara.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>