• 6
 ≫ 

Zakupcima koji naplaćuju ležaljke posle 17 časova oduzimaće se plaža

 ≫ 

Plažni mobilijar ne naplaćuje se posle 17 sati u Crnoj Gori

  • 6

Zakupcima koji ne poštuju pravilo besplatnih ležaljki posle 17 sati biće oduzeta plaža, navedeno je u odluci Javnog preduzeća Morsko dobro.

Prema toj odluci, plažni mobilijar ne naplaćuje se posle 17 sati.

Plaža u Grčkoj, plaža, Grčka, ležaljke, ležaljka

Foto-ilustracija: pixabay.com

Međutim, na nekim plažama kupači su primetili da to pravilo ne važi. Na plažama moraju biti istaknuti detalji o spasilačkoj službi i broju ležaljki i suncobrana.

VIDEO: Izlila se kanalizacija na plaži Kamenovo

(Telegraf Biznis / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lignjoslav

    15. jul 2019 | 16:56

    Ma nikad vise u CG meni su prosle godine u jednoj piceriji trazili da platim celu picu, a bila je neka ogromna tako da nisam ni pola pojeo.. eeeej pa da li je to normalno u 21 veku!! A kad mi se pokvarilo auto, probudim jednom majstora u pola noci i on mi napravi kola i odere me, naplatio mi 10 evra samo sto je promenio pakne, crnogorac jedan iskorostio je moju muku da mi uzme 10 evra za sat vremena posla.. ma nikad vise, prodajem kucu u Budvi za 200.000 i kupujem bilo sta u Grckoj!

  • Marijana

    16. jul 2019 | 00:02

    Glupost. Dođeš na plažu oko 2, zakupiš ležaljku i spremiš se za višečasovno uživanje kad ono... U pet nula nula najezda majki sa malom decom i urlajućih tinejdžera koji te odjednom okruže i ti nemaš izbora osim da se oprostiš sa opuštenim izležavanjem i pobegneš na neko mirnije mesto. Cika, vriska, plač, skakanje, prskanje, dovikivanje... Pričam iz iskustva. A znamo svi da je veče najlepše na plaži. Tako da - odluka je skroz bezveze. Ok bi bilo da se ležaljke posle 5 naplaćuju sa npr. 50% popusta, ovo je kontraproduktivno.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>