Za spas planete ćemo smeti da pojedemo samo burger i po nedeljno

Do 2050. drastično će se povećati broj stanovnika na planeti, a to znači da bi vrlo lako mogla da zavlada nestašica hrane

Komentari

 • kiza

  njiva mora da se najmanje jednom u 4 god. djubri stajnjakom da ne bi postala jalova i posna. nema stoke, nema vegana, prosto.

 • Paradox

  Lepo ja kažem... Meni neko pojede moj hamburger i po nedeljno! 😒

 • Predator

  Broj sirotinje raste jer su bogataši koji vladaju svetom sve pokupili za sebe za svoje vojske i tehnologije koje njima odgovaraju a ono što ne moze da se naplati ili može ali jeftino to ukidaju i zabranjuju pa Nikola Tesla je izmislio način za razne bežične prenose energije i razne generazore i motore koji bi radili na energiju bez kojekakvih nuklearnih elektrana i punjenja i hemikalija i kojekakvih radioaktivni elemenata, tesla je radio na projektu da se energija pravi potpuno prirodno e da su moćnici tog vremena odobrili taj projekat danas bi postojale neviđene tehnologije a nebi bilo zloupotrebe nego bi olakšalo razne proizvodnje hrane vode struje ma sve ali oni su rekli kako da mi to naplatimo?! Eto tim rečima je bankar morgan bio reko nikoli tesli kad je predstavljao patent za neke mašine koje koriste manje struje i jeftinije a jače su od ovih na gorivo itd...nedavno je otkriven i element graphen ili kako ga zovu smešno malo predator material i upoređuju ga sa tehnologijama iz filma ali nez šale taj materijal može da izdrži sve skoro a da ne bude oštećen a lakši od aluminiuma a jači od čelika i može da bude nevidljiv eto koje su to tehnologije ali to neće biti upotrebljivo još dok vladaju moćnici željni novca i kontrole mase.

 • Milorad

  Kakva bre nestašica hrane. Nema govora, primera radi, na svetskom nivou, od 100t hrane, 60t hrane ce baci u smeće. Da kažem ovim pametnima da nemaju pojma o životu, a kamo li o planeti. Planeta nije stvorena za 8 milijardi stanovnika, već za 80 milijardi stanovnika. Problem je u čoveku usranku, usranko ima 100milijardi dolara, a neko nema da kupi hleba, usranko pojede celo jagnje za obrok, i popije 20l špricer, Oću reći da se je čoveku raširila guzica, ej od davde, pa ček do Beograda. Čovek ne vidi sebe kao najveću štetočinu na planeti, ali za to zna vrlo dobro da lupeta, i da se pravi pametan.

  • Milorad

   @Milorad

   Evo sad pročitah, da u Srbiji se baci, 250.000 tona hrane, na godišnjem nivou, a šta mislite na svetskom nivou dnevno koliko se baci hrane, a ovamo pričaju o nestašici hrane.

 • Majstor

  Ha ha mazi tanje pa će bit i za sutra

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke