• 37

Vučić: Kao indijanski vračevi, svaki dan molim kišu da padne...

Osetilo se što je Fijat stao

  • 37

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ocenio u Nišu da će "poljoprivreda biti dobro", rekao da očekuje rekordan rod kukuruza i da je jučerašnja kiša dobrodošla, posebno za soju.

- Kao indijanski vračevi, svaki dan molim kišu da padne da bi dodatno pomogla rodu. Kad vidite sve brige svoje zemlje, sekirate se da li će pasti kiša, da li će Radnički da izbaci Floru - rekao je Vučić i objasnio da fudbalska takmičenja donose zaradu, te da gleda "koliko je to evra manje ili više za Srbiju".

- Zato se nadam da će Partizan i Zvezda da igraju u Evropi jer koliko sam razumeo, Liga Evrope donosi 10 miliona evra, a Liga šampiona 20 miliona evra - rekao je Vučić novinarima posle primopredaje oklopnih vozila koje je Srbija dobila od Rusije.

Ocenio je i da je rast bruto domaćeg proizvoda od 3,5 "vrlo pristojan", a i da, uprkos nekim problemima, "sve ide dobro".

Rekao je da je bilo problema jer je Fijat spustio proizvodnju, da će problema biti i zbog remonta Rafinerije, kao i da ima još nekih problema.

- Ali sve u svemu ide dobro, kao što vidite - rekao je Vučić.

Vučić o poljoprivredi, kiši, fudbalu, BDP, Fijatu, rafineriji: 'Sve u svemu ide dobro'

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ММ

    Зашто индијански врач ? Имамо ми наше Додоле , можда су ефикасније .

  • Stefan

    Šta je ovom čoveku, kiša pada svaki drugi dan, jel izlazi on nekad napolje?

  • Stefan

    Nisam znao da u predsedničku funkciju spadaju i okultni rituali prizivanja kiše.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke