Poznata satnica otvaranja autoputa "Miloš Veliki"

Predsednik Srbije označiće početak puštanja u saobraćaj autoputa "Miloš Veliki"

Komentari

 • Milos

  U 20:15 autoput nije bio otvoren za saobracaj,vratili me panduri.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Qwer

  A ko je doneo odluku o tome kako će se zvati ovaj auto-put?

  9
  1

  Podelite komentar

 • Драган

  @FANTOMКАРАЂОРЂЕ је убио очуха да га не изда Турцима а брата зато што је силовао једну српкињу , и рекао да он не ратује да Срби замене Турке .То је морал и исти аршин за све .Партократија , корупција ,профитерство (сетимо се наших ПРОЛЕТЕРА !”),......Карађорђе није дозвољавао .Зато бих и данас гласао за КАРАЂОРЂА.

  7
  0

  Podelite komentar

 • Драган

  @FANTOMПисмо којим пишеш је информација .О Милошу се пуно “зна “ јер је био Титов миљеник .Са колико лепих српкиња је насилно спавао “РУДНИЧКИ БИК “? Заменио турке ? Итд . Итд. Кнез Михаило је био паметан човек и злато које је Милош отео од народа је корисно употребио .Био је и паметан политичар , али мало “ настран “.То су искористили Аустријанци и потплатили профитере и убили Кнеза .Треба поштовати НАРОД .

  2
  0

  Podelite komentar

 • Pa

  U Austriji otvore 120km auto puta 2 godine od pocetka izgradnje i tu informaciju cujemo samo na radiju. A kod nas nedelju dana kao da smo sleteli na mesec ili neku drugu planetu u suncevom sistemu!Jadna li si Srbijo Acina

  15
  3

  Podelite komentar

  • .

   @Pa

   Kako ne napises da se u Austriji svake godine pravili putevi a ovde jednom u 30 godina. Nego si otisao preko i mislis da si svu pamet sveta popio. Drzi se ti svoje austrije. Nisam neko ko podrzava vlast, naprotiv i ne glasam al necu ni cutati na nesto sto je dobro kad neko pljuje. Ozibece svakako taj deo Srbije iz koje si ti pobegao trbuhom za hlebom. I sad solis pamet od preko. Pusti ti druze nas da uzivamo, ima nas koji smo se snasli i ovde a svoje ne napustamo.

   1
   0

   Podelite komentar

 • Драган

  Нисам историчар али сам понешто прочитао .Ђорђе Петровић КАРАЂОРЂЕ са многим српским јунацима је ослободио добар део Србије и оформио неку државу .Због много разлога напустио је Србију, нажалост ,али су остале многе његове војводе и искусни ратници , са сазнањем да Турци нису непобедиви .Остао је у Србији победнички жар .1815.српски великани су на неки начин приволели Милоша Обреновића , једног од Карађорђевих војсковођа , да се стави на чело продужетка рата против Турака .Многе Карађорђеве војводе са војском и искуством су чинили српску снагу .Нажалост , пуно српских водећих војсковођа Милош је по турском налогу обезглавио ,као и Катађорђа , и њихове главе послао Турцима !?!?Пошто Аутопут Велики Милош пролази поред Љубића добро би било да се спомене да је 04.05.1815.била борба н Љубићу . Срби су били у лошем положају,што је видео и Милош са својом војском и “ тако Милош “ кад у сред дана , и кад су Срби поред Мораве највећи бој имали са Турцима, не претекне им у помоћ, него оде с Љубића у патролу ?Онда и сва главна Србска војска угледавши се на свога вођу , побегне из шанчева са Љубића и празне шанчеве остави “.К. Ненадовић , ЖИВОТ И ДЕЛА ВЕЛИКОГ ЂОРЂА ПЕТРОВИЋА КАРАЂОРЂА , књ.I,стр.364.Било би лепо и то да се каже сутра .

  8
  1

  Podelite komentar

  • FANTOM

   @Драган

   Hvala na istoriji koja se nezavrsi te 1815 na Ljubicu vec se nastavi jos cetrdeset godina kao Miloseva Srbija. On ne bese pismen ali opismeni narod . Alo sine , njegov sin bese jedan od najobrazovanijih vladara u Evropi ali ga ubise SRBI pristalice velikog Djordja ubice sopstvenog oca pri prvoj bezaniji u Kocinu krajinu a bogami i ona iz 1813 je uspela a ti Milose beri opanke na siljak. Pobeze junak da sve prsti da bi se pojavio negde 1817 dve godine posle pocetka Milosevog ustanka kako bi podigao narod na vec podignuti ustanak. Hvala bogu da je ostao Milos , jer danasnja Srbija bi bila Turska ili u najboljem slucaju kulture radi Austrougarska!

   1
   2

   Podelite komentar

 • Zoran

  Koliko su kredita uzeli mogli su i auto puteve sve seoske puteve u Srbiji da srede.

  8
  4

  Podelite komentar

 • Mile

  Celodnevna zurka

  10
  4

  Podelite komentar

 • zoran bgd

  Znaci pre podne nista

  10
  3

  Podelite komentar

Google preporuke