• 0

London je dobio igraonicu za odrasle: Uđete unutra i beskonačno se fotografišete (FOTO)

Ova lokacija pruži influenserima i svima drugima ideje za nove fotografije.

  • 0

Ako vam je ponestalo ideja za šarene i zabavne Instagram objave, selfije ili nove doživljaje, u Londonu je početkom ovog meseca otvorena nova lokacija koja služi upravo tome - da pruži influenserima i svima drugima ideje za nove fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
Did we mention there’s a ball pit?A post shared by Selfie Factory 🌈 (@selfiefactoryofficial) on

Ova radnja, nazvana "The Selfie Factory" smeštena je u zapadnom delu Londona i zapravo je niz odeljaka uređenih da budu vizuelno atraktivni, šareni i dobro osvetljeni, te da služe kao set za snimanje atraktivnih fotografija.

 
 
 
View this post on Instagram
If I had a flower for every time I thought of you... I could probably make this flower wall 🌸A post shared by Selfie Factory 🌈 (@selfiefactoryofficial) on

Ulaz se naplaćuje 10 funti (oko 11 evra), a ulaznica vredi sat vremena. Za to vreme posetilac može da ide od sobe do sobe i slika se u bilo kom separeu restorana uređenom u stilu pedesetih godina, velikom bazenu punom ružičastih kuglica, s ogromnim plišanim medvedićem, retro kupatilu, u ljuljašci na livadi, školskoj učionici, sobi prepunoj šarenih uštipaka i tako dalje.

 
 
 
View this post on Instagram
Keep your head up... it’s Wednesday already! 🐻A post shared by Selfie Factory 🌈 (@selfiefactoryofficial) on

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>