• 5

Ministarka u nenajavljenoj kontroli na Koridoru 10, da li će biti sve gotovo za deset dana

Ministarka najavila da će nastaviti sa kontrolama na gradilištima širom Srbije

  • 5

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, bila je u nenajavljenom obilasku radova na Koridoru 10, rekonstrukciji auto-puta na granici sa Hrvatskom od Kuzmina do Batrovaca.

Potpredsednica vlade se na trasi uverila da je završeno još 11 kilometara obnovljenog auto-puta, od petlje Kuzmin ka naplatnoj rampi u Šidu, i da će u saobraćaj biti pušteno do 10. oktobra, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva.

Koridor 10 od Kuzmina do Batrovaca, Zorana Mihajlović, kontrola

Foto: mgsi.gov.rs

- Ovo je za nas izuzetno važna deonica, ne samo zbog naše najznačajnije saobraćajnice Koridora 10, već i zbog auto-puta Beograd-Sarajevo, čija je gradnja počela na deonici od Kuzmina do Sremske Rače - izjavila je Mihajlović.

Zato je, kaže, važno da se rekonstrukcija ovog dela auto-puta što pre završi.

Dodala je da će, i pored završetka turističke sezone, nastaviti sa kontrolama na gradilištima širom Srbije, jer Srbija ulaže veliki novac u infrastrukturu i svi izvođači moraju da ispunjavaju preuzete obaveze.

Mihajlovićeva je dodala da ovaj deo auto-puta treba da posluži kao primer kako bi trebalo da izgledaju i ostala gradilišta i putevi.

- Auto-put je sada kao pista i lepo je videti mašine na kojima su srpske zastave, da radnici rade svoj posao i da, kako su mi rekli, redovno primaju plate. Ova deonica Koridora 10 trebalo je da se rekonstruiše i pre više od deceniju, ali mi je sada rehabilitujemo da izgleda kao što izgledaju najmoderniji auto-putevi - navela je ona.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMS Car

    Radove treba zavrsiti sto pre jer vremenske pilike koje nam se najavljuju putarima ne idu na ruku.

  • Storm

    Potrebno je što hitnije izvršiti detaljnu proveru diploma taksista, posebno onih stečenih van republike Srbije, uvesti obavezno poznavanje engleskog jezika, stroga kontrola posebno čistoće i ispravnosti vozila, uvesti im obavezne fiskalne račune i ukinuti paušalni porez, uvesti u svako vozilo automate za plaćanje bankovnim karticama, svakih šest meseci treba da dostave potvrdu od Suda da nisu osuđivani i da se protiv njih ne vodi istraga, obavezan godišnji detaljni lekarski pregled sa obaveznim testom na drogu. Kod nas se ništa od ovog ne primenjuje. Zašto ???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke