• 21
 ≫ 

Ovo će mnogo značiti za Blace: Vučić obišao put Blace-Beloljin

 ≫ 

Predsednika su u naselju Bela Zemlja dočekali predsednik opštine Blace Milan Ćurčić i izvođači radova

  • 21
Aleksandar Vucic Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Topličkom okrugu u okviru kampanje Budućnost Srbije obilaskom radova na državnom putu između Blaca i Beloljina.

Predsednika su u naselju Bela Zemlja dočekali predsednik opštine Blace Milan Ćurčić i izvođači radova.

Tokom obilaska predsednik je razgovarao sa radnicima.

Aleksandar Vucic Vučić u obilasku - Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Predsednik je o ovoj poseti obavestio putem svog Instagram profila @buducnostsrbijeav, gde je istakao važnost ovog putnog pravca.

- Mnogo ulažemo u puteve, putevi ljudima život znače. Ovo će biti pravi, vrhunski put koji mnogo znači za Blace - napisao je predsednik uz fotografije sa lica mesta.

Aleksandar Vucic Radovi na putu - Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Radovi na putu započeti su 13. septembra, a ukoliko sve bude po planu odnosno ako vremenski uslovi to dozvole 12 km puta biće završeni do 31. decembra.

Vrednost radova je 504 miliona dinara, koje je izdvojila država Srbija.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
"Mnogo ulažemo u puteve, putevi ljudima život znače. Ovo će biti pravi, vrhunski put koji mnogo znači za Blace." - Predsednik Vučić obišao je radove na putu Blace-Beoljin.Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Nakon rekonstrukcije put će biti širi za nešto više od jednog metra, tako da će biti širok 7,2 metra.

Put će bolje povezati Blace sa Prokupljem.

Nakon obilaska radova na putu predsednik će se obratiti građanima u Blacu, posle čega će u Kutlovcu obići poljoprivredno gazdinstvo Milenković.

Posetu Topličkom okrugu Vučić će nastaviti u Kuršumliji gde će položiti kamen temeljac za fabriku namenske industrije BS S.

Zatim će obići kasarnu Toplički ustanak u Kuršumliji i položiti cveće stradalim pripadnicima 354 pešadijske brigade u NATO bombardovanju.

Za kraj posete Topličkog okruga najavljeno je obraćanje predsednika Vučića i premijerke Ane Brnabić građanima u Kuršumliji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    12. oktobar 2019 | 16:42

    U Toplički okrug koji je jedan od siromašnijih delova Srbije će se više ulagati kako bi gradjani imali normalne uslove za život i time sprečilo postojanje razlika u razvijenosti delova Srbije.

  • Djosa

    12. oktobar 2019 | 17:29

    Ljudi radi put kako treba, a ne ko kod nas u Paracin , 1km od grada 20 godine Neasfaltirano sad poceli da rade sve spremili sad je put zatvoren vec 3 dana nemozes prici svom Dvoristu parkiramo na tuce njive ili plac. Sramota treba biti Gosp. Presednika Paunovica da tako nesto dozvoli narodu , naravno put rade bez Ivecnjaka i 5cm debljine, al to je samo podmazivanje ociju jer uskoro je glasanje u PN. pitam se isto gde ce ta voda sa ulice kad nema odvod, ( verovatno ce ljudima u dvoriste. Sramota ziva

  • fretg

    12. oktobar 2019 | 16:58

    Predsednik Vučić još jednom pokazuje koliko mu je stalo do svakog okruga,do svakog građanina.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>