• 0
 ≫ 

Završen Compass: Oni su imali priliku da čuju kako se gradi najveća privatna srpska kompanija

 ≫ 

Učesnici obrazovnog programa Compass koji su pohađali sve aktivnosti i učestvovali u studiji slučaja dobili su sertifikat o uspešno završenom programu.

  • 0
Compass Foto: Delta Holding

U programu je učestvovalo 50 studenata sa 7 različitih fakulteta. Učesnici su imali priliku da čuju dragocena iskustva predsednika Delta Holdinga i vodećeg menadžmenta o osnivanju, vođenju i razvoju najveće privatne srpske kompanije. Od marta do oktobra, učestvovali su na 9 predavanja o liderstvu, inovacijama, veštinama pregovaranja, komunikacijama, odlučivanju.

Kroz interaktivne radionice i obilaske poslovnica, fabrika, farmi, imanja upoznali su poslovanje različitih industrija. Na kraju programa rešavali su dve biznis studije slučaja, a rešenja su branili pred top menadžmentom Delte. Bila je to prilika da primene naučeno i iskuse značaj timskog duha.

Compass Foto: Delta Holding

- Obrazovni program “Compass” pokrenuli smo zajedno sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu sa ciljem da studentima svih fakulteta omogućimo da već tokom studija zakorače u poslovni svet, steknu znanje iz prakse i vide kako izgleda vođenje biznisa u Srbiji. Ovaj program teorijsko znanje stečeno na fakultetu dopunjuje praktičnim iskustvima iz poslovanja - objašnjava direktor ljudskih resursa Delta Holdinga, Monika Pejčić.

- Delta je prepoznala da je studentima potrebna mnogo veća povezanost sa privredom i praksom. Zajedno smo osmislili bogat osmomesečni program koji je naišao na odlične reakcije kod studenata i znatno unapredio njihovo znanje, iskustvo i shvatanje poslovanja u Srbiji - rekao je Miloš Đorđević, predsednik Studentske unije Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Program Compass započet je u martu 2019. godine, osmišljen i organizovan od strane kompanije Delta Holding i Studentske unije Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Program je namenjen studenatima na drugoj, trećoj i završnim godinama studija, a prijave za program biće otvorene i u 2020. na sajtu www.compass.rs.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>