Gorenje koje je bilo stub privrede se seli, meštani i gradonačelnik očajni

U saopštenju iz gradske uprave Velenja izražava se zabrinutost zbog najnovijih aktivnosti i planova Gorenja

Komentari

 • Penzioner Ei

  Umreću a neće mi biti jasno kako je propala Ei-Niš, koja je imala zaokruženu proizvodnju, a Gorenje koje je uvek bila 'šrafciger' industrija i dalje živi?! Zar smo stvarno toliko nesposobni kao država?

  • Сале

   @Penzioner Ei

   Нажалост господине ми никад нећемо имати свест и памет Словенаца.Ми би за пет динара брата продали,а камо ли да сачувамо друштвену својину која би нам користила.Једино смо у лоповлуку и муљању мајстори!

  • Ivan

   @Penzioner Ei

   Ne, nego smo lopovi!!! Najvise se ukrade kad firma propadne!!! Dokaza nema nigde jer nema ni firme!!!

  • Ana

   @Penzioner Ei

   Sve je jasno zasto. Zato sto se u poslednjih 30 godina mnogo, mnogo, mnogo vise bavimo I diskutujemo o nacijama, granicama, zastavama, veroispovesti, komsijama, istoriji, komunizmu, antikomunizmu, zvezdi I partizanu, izdajicama I patriotama.........a ne shvatamo da smo svi izdajice jer ne trosimo energiju, zivce, snagu i pamet na stvari koje donose zaradu I bolji zivot, vec na sporedne stvari.

  • Laki

   @Penzioner Ei

   To sto vama nije jasno me nista ne cudi, jedan sam od radnika Gorenja, i tvrdim da je Gorenje imalo zaokruzenu proizvodnju i nije bila srafciger industrija,odrzao ih je kvalitet i nista drugo, vremena su se promenila iselili su proizvodnju u Srbiju, zbog jeftinije radne snage a u Velenju su zadrzali visoku tehnologiju kuhinja i kucnih aparata, kupila ih je Kineska korporacija veoma uspesna i sigurno ce i dalje poslovati uspesno, a o Elektronskoj industriji iz Nisa nebih da komentarisem, zatvorio ih je los kvalitet io zastarela tehnologija

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke