• 0
 ≫ 

Piroćanci, za koliko biste dali svoje parcele investitorima?

 ≫ 

Javni poziv za prijavu objavljen je danas na zvaničnom sajtu Grada i traje narednih 30 dana

  • 0

Gradska uprava Pirota pozvala je svoje sugrađane da prijave parcele i objekte koji nisu u funkciji, kako bi se napravila baza "grinfild" i "braunfild" lokacija koje bi grad mogao da ponudi potencijalnim investitorima iz zemlje i sveta.

Pravo da se prijave imaju sva fizička i pravna lica koja poseduju objekte (Brownfield lokacije) i slobodne parcele (Greenfield lokacije) na teritoriji Pirota ili u njegovoj blizini i koji žele da ih ponude domaćim i stranim investitorima, bilo na prodaju ili u zakup.

Uslovi za prijavu "braunfild" lokacije je da površina objekta ima minimum 400 kvadratnih metara, potrebnu infrastruktukturu, pristupne saobraćajnice, da postoji mogućnosti da se objekat priključi ili da već ima struju, vodu i kanalizaciju.

Kada je reč o "grinfild" lokacijama, površina parcele mora biti veća od 1.000 kvadratnih metara i takođe mora da ima, ili da postoji mogućnost, da bude priključena na struju i drugo.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>