Vodič za smeštaj u dom za stare: Ovo morate da znate pre nego što konkurišete

Starački dom, procedura za smeštaj i sam boravak u istom osetljiva je ali i važna društvena tema. Najčešća pitanja koja naši sugrađani postavlju upravo se tiču toga koliko se čeka na mesto u nekom od domova za stare, koja je tačno procedura, kako se podnosi zahtev i naravno, koliko košta.

Komentari

 • Milena

  Tesko onom ko dodje tamo! Znam iz licnog iskustva kako su se ophodili prema mom pok. suprugu.

  7
  2

  Podelite komentar

 • nikolas

  SVI SVAJCARCI ZAVRSE U STARACKOM DOMU I TO JE OVDE NORMALNO! SVI STEDE CITAVOG ZIVOTA ZA BOLJI STARACKI DOM I KAD VIDE DA VISE NE MOGU SAMI SVE DA URADE IDU U VEC ODABRANI DOM!!! DRUZE SE I IMAJU LEKARSKU NEGU I SAV KONFOR !!!

  6
  1

  Podelite komentar

  • Pero

   @nikolas

   To je na Zapadu normalno, jer su i domovi normalni i svi štede za dom i sam ću u starosti otići, ali u Srbiji budimo realni, domovi su horor i ne daj Bože nikom. Onako kako vezuju decu u Sarajevu e tako ili gore je starim ljudima.

   3
   1

   Podelite komentar

 • Milanka s

  Bila je moja majka 20 da na to je strasno rane otvorene svasta svaki dan sam isla mene bolje neznam sta da urade neho tamo daidm boze uzimaj dus

  2
  3

  Podelite komentar

  • Srbin

   @Milanka s

   Sto si pustila majku da ti ide po domova?Sad bi ja tebe tamo spratio da vidis kako je,a i imala bi vremena da naucis da pises.

   6
   2

   Podelite komentar

Google preporuke