• 3

Odložena naplata putarine na kraku Koridora 10: Još besplatno kroz Pirot, Belu Palanku i Niš

Odluka promenjena na inicijativu građana Niša

  • 3

Početak naplate putarine na istočnom kraku Koridora 10 ka Bugarskoj, koji je bio najavljen od 1. decembra, odložen je do daljeg zbog odlaganja naplate putarine u zatvorenom sistemu u zoni grada Niša.

U saopštenju "Puteva Srbije" navedeno je da se, na inicijativu građana Niša, najavljena naplata putarine odlaže do završetka izgradnje naplatnih stanica na isključenjima za Niš. 

Od nedelje trebalo je da počnu sa radom naplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina.

(Telegraf Biznis/ Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lalala

    E,cicije jedne...čitavih 30-ak godinica su se mnogi UTRKIVALI da sagrade taj Auto-put i sad vi"nećete da platite..."!Da je bilo sreće,pameti i sloge za to "kratko" vreme mogli su da sagrade tunele do granice Bugarske,a i dalje,možda do Sofije,koliko su naših para i nerava utrošili...Dobro je,najzad se pojaviše ozbiljni da taj Auto-put i završe!Ima vremena naplaćemo se...

  • iFox

    Klasično getoiziranje Niša. Sramota.

  • Neko iz mase

    Da se malo vozamo dzaba.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke