• 32

Velika prevara kupaca za Crni petak: Koštaju li ove patike 10.000 ili 4.000 dinara?!

Razlika je očigledna

  • 32

Crni petak je u Srbiji privukao more kupaca u šoping centre, željne da pazare po sniženim cenama i uštede koju paru. Kako su popusti trajali samo dan, mnogi kupci su grabili robu na prvi pogled, ne želeći da je ispuste iz ruku, no iz Efektiva organizacije potrošača ukazuju da su u toj žurbi neki od njih možda i naseli na prevaru

- Malo smo istraživali cene i ponašanje trgovaca tokom tzv. Crnog Petka. Pokazaćamo na tri primera kako funkcionišu popusti i šta je za neke "šok cena"!

Prvi primer patike Reebok klasik:

U jednoj poznatoj sportskoj prodavnici sa 10.690 din spuštena na 7.483 din. Samo za Crni Petak!
Isti model u drugoj sportskoj prodavnici sa 9.999 din spušten na 6.999 din.
Isti model u trećoj sportskoj prodavnici sa 6.790 din spušten na 4.990 din!

Dakle, početna cena je u trećoj prodavnici bila niža od sniženih cena u druge dve radnje. Razlika je očigledna! - napisali su oni.

Jeste li pazarili nešto juče, tokom Crnog petka? Kakva su bila vaša iskustva?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    Igrom slučaja sam imao priliku da pogledam papire od uvoza određenih prodamnica koje se bave prodajom svega a izmedju ostalog i patika. I mogu da kažem da nisam video skuplje patike od 15$. Kasnije sam došao u tu istu prodamnicu da vidim kakve su cene za nas normalne ljude i imao sam sta i da vidim. Te patike što su bile 15$ oni prodaju za preko 25 000 dinara. I šta više pričati o njihovim popustima.

  • ime

    Ovde je to marketinški trik. Cene sa 99.99€ spuštene na 99.90€. Šta da vam pričam.

  • Goca

    Nikada necu zaboraviti pismo studentkinje od pre par god.Videla kaput 15000 din,cekala crni petak skupljala pare i docekala snizenje sa 25000 na 20000 din.Sve je ovde prevara kako otvorite oci ujutru.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke