• 3
 ≫ 

Dosadio vam je Fejs, Instagram i Snep? Pošaljite poruku na originalan način, pamtiće vam decenijama

 ≫ 

Ne dozvolite da sećanje izbledi sa obrisanom porukom

  • 3
Telegraf

Foto: Telegraf.rs

Drugarica iz grupe je upravo diplomirala, poruka je koju ste dobili na mesendžeru na Fejsbuku. Drug iz osnovne škole se verio, i to ste videli, čini vam se, na storiju na Instagramu.

Komšije iz ulice se sele u drugu državu, i to je informacija koju ste pročitali na Tviteru.

Toliko važnih dešavanja, a toliko različitih izvora, da više ne možete da pohvatate gde ste šta čuli? Izbledelo je sećanje, kao što će i te poruke.

Kratak im je rok, kao na Snepčetu video, ili fotografija, a tu je i mogućnost da jednostavno izgubite telefon. Mislite li da bi ipak tako važne uspomene trebalo da imaju duži rok trajanja? Saglasni smo da da.

Pređite onda na poruke koje se ne brišu. Koje traju. Decenijama. Ako ste pripadnik mlađe generacije verovatno i ne znate o čemu govorimo, ali znajte da postoji način da sačuvate važne događaje koji će vam kasnije značiti i tokom studija, a i tokom života. Pitajte vaše roditelje šta je telegram, i ne samo da će vam objasniti već će vam reći i da se ponovo vraća u modu.

Znamo da se ne odvajate od interneta, a zapravo vam je on sve što vam je potrebno. Telegram vam omogućava da preko interneta pošaljete poruku bilo kome, bilo gde, i to samo u tri koraka.

Neka vaša čestitka za rođendan, krštenje, diplomu ili venčanje ovoga puta ne bude virtuelna.

Pogledajte koliko je jednostavno:

telegram

Foto: Printscreen

Ispod slike

A ako ste već slali ili dobijali telegrame, podelite vaše priče sa nama. Pišite nam u komentarima!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marika

    5. decembar 2019 | 18:44

    Ne razumem u čemu je prednost ovog telegrama za 360 din, kada možeš poslati SMS, viber, MSN, vsup...dzabe? Molim detaljno obrazloženje!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>