• 0

Prvi nacionalni forum malih i srednjih preduzeća u Srbiji

Mala i srednja preduzeća su najdragoceniji igrači na tržištu i ključ razvoja srpske ekonomije, a prvi put u Srbiji jedan poslovni forum u potpunosti je posvećen njima

  • 0

Prvi nacionalni forum mikro, malih i srednjih preduzeća pod nazivom "SME is MVP“ biće održan 5. decembra u Beogradu. Mala i srednja preduzeća su najdragoceniji igrači na tržištu i ključ razvoja srpske ekonomije, a prvi put u Srbiji jedan poslovni forum u potpunosti je posvećen njima, naglašavajući značaj razvoja ovog segmenta privrede i nudeći konkretna rešenja za rast i unapređenje njihovog poslovanja.

U prisustvu velikog broja preduzetnika, predstavnika malih i srednjih preduzеća kao i predstavnika Vlade Srbije, poslovnih asocijacija, stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja i predstavnika velikih kompanija, na događaju će biti predstavljena rešenja za adekvatno finansiranje malih i srednjih preduzeća, kao i sve prednosti elektronske trgovine, poslovnog modela koji pruža priliku za rast u poslovanju i proširenje tržišta kako lokalno, tako i globalno.

Jedinstven koncept ovog događaja omogućiće preduzetnicima da se upoznaju sa brojnim praktičnim i konkretnim rešenjima koje mogu da koriste odmah. U izložbenom prostoru, u organizaciji USAID Projekta saradnje za ekonomski razvoz, kreiranom specijalno za ovu priliku, biće predstavljena inovativna poslovna rešenja koja nude preduzetnici u elektronskoj trgovini, upravljanju firmama, digitalnoj ekonomiji, poreskom sistemu i novim izvorima finansiranju.

Svi zainteresovani moći će da zakažu sastanak sa predstavnicima firmi koje izlažu u ovom delu programa i potraže rešenje za unapređenje svog poslovanja.

Za mala i srednja preduzeća, ovaj događaj će biti odgovor na važno pitanje "šta mogu da učinim danas, da (p)ostanem šampion sutra?”, uključujući i ono što sami mali biznisi mogu da promene u svom poslovanju kako bi postali konkurentniji.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke