• 1
 ≫ 

Klinci, imamo strava foru: Da li vi umete na ovaj način da pošaljete poruku?

 ≫ 

Kladimo se da nikada niste primili telegram. Da li smo u pravu?

  • 1

Znate li uopšte šta je? Ako ste mlađi od dvadeset, verovatno nemate pojma o čemu govorimo. E pa, idealan je trenutak da ove godine šarmirate devojku/momka, ali i da na simpatičan način pokažete porodici da mislite na njih.

Budite originalni i nemojte kao i svi da se oslonite samo na stiker na Vajberu, ili story iz provoda. Pošaljite "živu" čestitiku, pošaljite telegram.

Da vam šapnemo i ovo - ponovo se vraća u modu, tako možete biti među prvima koji furaju ovaj trend.

Novogodišnji praznici su dobar povod za čestitke i slanje telegrama, ali njima možete poželeti i srećan rođendan, obavestiti o nečemu, ili jednostavno podsetiti deku i baku da mislite na njih.

Još jedna fora: Ovo je prilika da uđete u svet odraslih i poslovnih ljudi i njihov način razmišljanja i komunikacije. Naučite sada koliko je važno poštovati poslovne saradnike, a oni će ceniti vaš jedinstven pristup.

Ako sada telegram šaljete porodici i prijateljima, sutra ga možete slati kolegama i na taj način zahvaliti se za uspešnu saradnju tokom godine i poželeti sve najbolje u narednoj.

Pogledajte koliko je lako: 

Prvi korak - https://telegram.rs/#/

Drugi korak - popunite obrazac

Treći korak - odaberite fotografiju

telegram Foto: Printscreen

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    17. decembar 2019 | 20:57

    Bez obzira na godine ...zvuci nostalgicno ta rec telegram.. 🎥📆...Danas sve brzo ide putem emaila ,al ste mi dali dobru ideju hvala vam 💗 ...ne secam se kad sam prosli put rukom napisala pismo nekome to cu uraditi.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>