Komentari

 • Vukodlak

  Kradi ,pljackaj, narod ce platiti.

 • Bor Boranin

  КУДА ПЛОВИ ОВАЈ ЛОПОВСКИ БРОД? Oвих дана се уводи еко такса грађанима 1200 динара годишње, затим премијер(ка) демантује. Чудо, још један тотално неоправдан намет грађана, поготову они који станују у топлифицираним становима. Овај намет није једини. Тако, рачун за струју је оптерећен, неоправдано, са накнада за повлашћене произвођаче електричне енергије 0,093 дин/kWh (помаже се производње зелене енергије), а видимо шта се све дешава у земљи по питању МХЕ. Рачун за струју је оптерећен и накнадом за унапређење енергетске ефикасности 0,015 дин/kWh, а по природи те ефикасности о њој се секирају пројектанти, произвођачи опреме, изградња, а терет се своди на грађане. Рачуни за струју још се оптерећују акцизом 7,5%, ПДВ 20% и јавни сервис 220 динара. Када се све то сабере, грађанин за струју плаћају ЕПС-у 72,59 %, а држава се гребе од грађана са 27,41%. То се исто дешава и са рачунима за комуналије, а тек вршљање потрошачких цена. Хлеб у Бору био је прошле године 25, а сада је 45 дин/векни, а плате и пензије годинама се не мењају, реално падају. Толике хвалбе о напретку Србије, а стандард грађаа никада гори, афрички.

 • Sava

  Nije problem taksa...nego svest gradjana...treba poostriti kaznu tj.udariti ozbiljno po dzepu sve koji unistavaju prirodu...a ovo sadasnje ruglo ocistiti

 • Ja

  Zasto? Mi hocemo da placamo taksu. Ima li jos neka, molim vas?

 • Pista

  E svaka vam cast za ovu odluku silan novac ste nam ustedeli citavih 100 din mesecno i ispade kako vi mislite na narod , evo ja se dobrovoljno javljam da placam tu taksu meni je nemojte ukidati.

  • Marina

   @Pista

   I ja. I taj novac da se iskoristi da se očisti Srbija. Mnogo je prljava i zapuštena.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke