• 0
 ≫ 

Karići u Svilajncu posetili kompaniju Neša komerc: BK grupa obećala pomoć oko izvoza

 ≫ 

Domaćini su im pokazali proizvodni pogon u kojem se izrađuju izuzetno kvalitetni radijatori u različitim dimenzijama i bojama, kao i prodajni salon opremljen najsavremenijim proizvodima za grejanje

  • 0
Dragoljub Karić, Svilajnac

Printscreen: Instagram/Dragoljub Karic

Dragoljub Karić posetio je kompaniju Neša komerc u Svilajncu, koju vode Miroljub Ognjanović i njegov sin Nenad sa porodicom.

Domaćini su im pokazali proizvodni pogon u kojem se izrađuju izuzetno kvalitetni radijatori u različitim dimenzijama i bojama, kao i prodajni salon opremljen najsavremenijim proizvodima za grejanje.

- Ovo je još jedan dokaz da je porodica najsigurnije mesto i da je porodica ćelija svakog društva. Ako budemo imali više ovakvih kompanija neće biti potrebe da jurimo nikakve strane investitore. To će biti dovoljno za zapošljavanje svih naših ljudi. To je Italija napravila, podržala je porodične fabrike. Srpski domaćin je budućnost Srbije - istakao je Dragomir J. Karić.

 
 
 
View this post on Instagram

koju vode Miroljub Ognjanović i njegov sin Nenad sa porodicom. Domaćini su im pokazali proizvodni pogon u kojem se izrađuju izuzetno kvalitetni radijatori u različitim dimenzijama i bojama, kao i prodajni salon opremljen najsavremenijim proizvodima za grejanje. – Ovo je još jedan dokaz da je porodica najsigurnije mesto i da je porodica ćelija svakog društva. Ako budemo imali više ovakvih kompanija neće biti potrebe da jurimo nikakve strane investitore. To će biti dovoljno za zapošljavanje svih naših ljudi. To je Italija napravila – podržala je porodične fabrike. Srpski domaćin je budućnost Srbije – istakao je Dragomir J. Karić. On je rekao da su ga preduzetnički počeci Ognjanovića podsetili na početke porodice Karić naglasivši da se danas BK grupa zvanično nalazi među 100 najuspešnijih kompanija na svetu. – Mi kao BK grupa ćemo se potruditi da pomognemo oko izvoza radijatora prevashodno u Belorusiju, Rusiju, Kazahstan, kao i sve ostale zemlje u kojima gradimo milione kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora. Odmah ću obaviti razgovor sa Bogoljubom i sigurno će radijatori iz proizvodnih pogona Neša komerca krenuti prema zemljama koje sam pomenuo. Karić se osvrnuo i na podatak da je samo u ovoj godini u Svilajncu otvoreno pet fabrika. – Mislim da Svilajnac juri velikim koracima da postane srpski Hongkong. To iskreno kažem. Imam u Svilajncu prijatelje, Sretenov sin a moj bratanac je oženjen Svilajnčankom, tako da smo povezani sa ovim krajem. On je dodao da ga za ovaj kraj vežu i uspomene iz mladosti. – Svilajnac mi je ostao u sećanju još 1963. godine kada sam ovde bio na omladinskoj radnoj akciji. Trebalo je da ukrotimo Moravu da ne plavi više ove lepe livade i njive. Ali ja verujem da Moravu nikad niko ne može da ukroti, tako da će ona uvek ostati simbol Svilajnca i čitavog Pomoravlja. Nenad Ognjanović je u ime svoje porodice zahvalio Dragomiru J. Kariću na poseti istakavši da se nada uspešnoj saradnji i da je njihova želja povećanje izvoza i zapošljavanje veće broja radnika.A post shared by Dragomir J. Karic (@dragomirkaric) on

 

On je rekao da su ga preduzetnički počeci Ognjanovića podsetili na početke porodice Karić naglasivši da se danas BK grupa zvanično nalazi među 100 najuspešnijih kompanija na svetu.

- Mi kao BK grupa ćemo se potruditi da pomognemo oko izvoza radijatora prevashodno u Belorusiju, Rusiju, Kazahstan, kao i sve ostale zemlje u kojima gradimo milione kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora. Odmah ću obaviti razgovor sa Bogoljubom i sigurno će radijatori iz proizvodnih pogona Neša komerca krenuti prema zemljama koje sam pomenuo - rekao je on.

Karić se osvrnuo i na podatak da je samo u ovoj godini u Svilajncu otvoreno pet fabrika. – Mislim da Svilajnac juri velikim koracima da postane srpski Hongkong. To iskreno kažem. Imam u Svilajncu prijatelje, Sretenov sin a moj bratanac je oženjen Svilajnčankom, tako da smo povezani sa ovim krajem.

On je dodao da ga za ovaj kraj vežu i uspomene iz mladosti. – Svilajnac mi je ostao u sećanju još 1963. godine kada sam ovde bio na omladinskoj radnoj akciji. Trebalo je da ukrotimo Moravu da ne plavi više ove lepe livade i njive. Ali ja verujem da Moravu nikad niko ne može da ukroti, tako da će ona uvek ostati simbol Svilajnca i čitavog Pomoravlja.

Nenad Ognjanović je u ime svoje porodice zahvalio Dragomiru J. Kariću na poseti istakavši da se nada uspešnoj saradnji i da je njihova želja povećanje izvoza i zapošljavanje veće broja radnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>