• 6

Od kofera do ekspres lonca: Zabrana upotrebe plastičnih kesa naterala kupce da budu kreativni

Potpuna zabrana stupa na snagu 2021. godine, ali veliki lanci supermarketa sa Tajlanda ne daju kupcima kese prilikom kupovine

  • 6

Tajlanđani sada pakuju robu u koferima, korpama i drugim pomagalima koje do pre nekoliko dana niste mogli da vidite u prodavnicama.

Trend kreativnog pakovanja robe nije uzeo maha zbog praktičnosti, već zahvaljujući društvenim mrežama. Tajlanđani svoja bizarna iskustva masovno dele na Internetu, a fotografije su nestvarne.

Jedna od njih prikazuje ženu kako pakuje krompire u velikom koferu. Povrće zauzima manje prostora nego što je zapravo neophodno. Na Tik Toku popularan je video muškarca koji robom iz prodavnice puni svoj kofer, piše Fox news.

Pojedini kupci izvadili su vešalice iz ormara, pa na njima nose kupljene artikle. Jedan muškarac je vešalice okačio na štap i tako sebi olakšao nedeljnu nabavku.

Kupci koriste i druge predmete iz domaćinstva kako bi obavili kupovinu. Tu su razne vreće, šerpe, korpe za odlaganje prljavog veša, čak i jedan ekspres lonac.

Osobe od stila koriste otmene torbe kako bi u njih strpali kupljenu robu. Jedan od modela renomiranog proizvođača Fendi poslužio je za nošenje grickalica. Nema sumnje da je kupovina bez plastične kese naterala ljude da pokažu svoju otmenost i kreativnost.

Video: Smrt zvana plastična kesa: U čemu vi nosite namirnice?

N.N.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    Koja zabrana. U "Uradi Sam"kese poskupele i sad su 15din. Pa da je neka država , onda bi zabrana trebala da važi za sve

  • Borca

    Kakve gluposti, zašto ne ponesu torbu za kupovinu? osim ako su hteli da budu duhoviti.

  • Fil

    Izuzetno pametno rešenje. Zabrana kesa je vrhunac inteligencije. Sad će se malo više seći ionako isečene šume, za papirne kese. Hleb ćemo prljavim rukama stavljati u prljave torbe. Voče, prašak, sapun, hleb, sve zajedno u kofer. Komšije nikad neće znati da li putujemo ili idemo u prodavnicu. Bravo za donosioce zakona.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke