• 0

Crna Gora: Pao sistem za prodaju voznih karata, svi zaposleni na bolovanju

Radnici iz Službe informatike kažu da su na odsustvu zbog mobinga, dok menadžment Železnice Crne Gore to demantuje

  • 0

Sistem za prodaju voznih karata u železničkom prevozu Crne Gore je pao juče, a svi zaposleni u Službi informatike otišli su na bolovanje, potvrđeno je podgoričkom listu Dan iz tog preduzeća.

Zbog pada sistema, službenici su putnicima pisali karte i za lokalni i za međunarodni saobraćaj. Prema nezvaničnim informacijama lista Dan, svi zaposleni iz Službe informatike uzeli su bolovanje jer ih je menadžment “zlostavljao”, što su iz ŽPCG demantovali.

- Pretpostavljamo da je postojao razlog zbog kojeg ih je doktor uputio na bolovanje. Menadžment nije zlostavljao nijednog zaposlenog u preduzeću, a na poslednjoj sednici odbora direktora, rukovodilac Službe za informatiku i razvoj dobio je odgovore od članova odbora direktora na sva postavljena pitanja - rekli su iz ovog državnog preduzeća Crne Gore.

Dodali su i da su uslovi za prodaju karata otežani, ali da se ona ipak obavlja. - Trenutno pišemo vozne karte, a problem informacionog sistema ćemo rešiti angažovanjem stručnog lica izvan preduzeća - navode iz ŽPCG, a prenosi Dan.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>