Stiže ogromna investicija, opština daje zemljište besplatno za kompleks i akva park

Opština Bogatić će investitoru ustupiti bez naknade ustupiti 8,75 hektara zemlje za gradnju turističkog kompleksa sa hotelom, velnes centrom, bazenima i akva parkom

Komentari

 • Mihajlo

  Verovatno je standard tamo veci, pa ljudi ne znaju vise di da potrose tolke pare...

 • Macvanin

  A banja u selu Dublje gde je zatvoren izvor da bi jedan beogradjanin otvorio termalnu rivijeru. Izvor je imao izlaznu temperaturu 68 stepeni, voda bogata mineralima, kao i cela macva, srem i semberija. Zabetonirali izvor bez pravnog osnova. Nisu oni busili i nasli toplu vodu nego drzava Srbija. Odbijali radnicima iz Dublja od plate za SAMODOPRINOSE za banju, pa je uništili.

 • Mačva

  A šta ćemo sa Banjom u Dublju koja trune već 25 godina. Izvor u mom selu Dublju je imao temperaturu 68 stepeni. Kad je trebala da počne termalna rivijera da se radi uslov je bio zatvoriti izvor, a znate kako su uradili to: ubacili armaturu i betonom zalili sve. Država pre 40 godina busila i izgradila banju za selo i Mačvu. Onda neka šuša iz opštine za par stotina evra sve uništi. Samo pratite ovu vest, nema nijedan investitor novca koliki su apetiti "Mačvanskih malih bogova" što sede u opštini.

 • Djox

  A investitor `biznismen`,jel tako?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke